Top Varfer Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Varfer by most favorite authors.

Favorite Varfer Quotes

1. "Lere pastaj qe ka dhe jo pak pasunare qe s'i pelqen te degjojne ankimet me ze te larte te varfanjakeve. Se, sigurisht, i shqetesojne, i bezdisin me ankesat pa fund. Po, moj shpirt, varferia kurdohere e bezdisshme eshte. Ja ç'eshte, Varenjka. Renkimet e te uriturve, klithmat e zemerplasurve u prishin gjumin ca zoterinjve."
Author: Fyodor Dostoyevsky
2. "Duhet te qendrojne larg njeri-tjetri si fatkeqet ashtu dhe te varferit, keshtu nuk do te rendoheshin nga njeri-tjetri. Ju shkaktova aq shume fatkeqesi, qe s'i kishit patur kurre me pare ne jeten modeste te vetmitarit. Kjo me brengos, ma derrmon shpirtin."
Author: Fyodor Dostoyevsky

Varfer Quotes Pictures

Quotes About Varfer
Quotes About Varfer

Today's Quote

Go outside. Don't tell anyone and don't bring your phone. Start walking and keep walking until you no longer know the road like the palm of your hand, because we walk the same roads day in and day out, to the bus and back home and we cease to see. We walk in our sleep and teach our muscles to work without thinking and I dare you to walk where you have not yet walked and I dare you to notice. Don't try to get anything out of it, because you won't. Don't try to make use of it, because you can't. And that's the point. Just walk, see, sit down if you like. And be. Just be, whatever you are with whatever you have, and realise that that is enough to be happy. There's a whole world out there, right outside your window. You'd be a fool to miss it."
Author: Charlotte Eriksson

Famous Authors

Popular Topics