Top Warning Labels Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Warning Labels by most favorite authors.

Favorite Warning Labels Quotes

1. "I think the warning labels on alcoholic beverages are too bland. They should be more vivid. Here is one I would suggest: "Alcohol will turn you into the same asshole your father was."
Author: George Carlin
2. "I picked up one of the books and flipped through it. Don't get me wrong, I like reading. But some books should come with warning labels: Caution: contains characters and plots guaranteed to induce sleepiness. Do not attempt to operate heavy machinery after ingesting more than one chapter. Has been known to cause blindness, seizures and a terminal loathing of literature. Should only be taken under the supervision of a highly trained English teacher. Preferably one who grades on the curve."
Author: Laurie Halse Anderson
3. "Italians who speak Italian should be illegal, or at least come with warning labels - may make your panties explode."
Author: Penny Reid

Warning Labels Quotes Pictures

Quotes About Warning Labels
Quotes About Warning Labels
Quotes About Warning Labels

Today's Quote

Kissa ja nainen esiintyvät samassa merkityskentässä. Kissalla on "emäntä" ja koiralla "isäntä". Koiran ja miehen suhde perustuu valtaan, kissan ja naisen suhde kumppanuuteen. Kun kissa yhdistetään naimattomaan naiseen, syntyy pelottava liitto, jossa yhdistyvät mykkä animaalinen kauneus ja kahlitsematon feminiininen seksuaalisuus. Saduissa nainen muuttuu tällaisessa liitossa noidaksi.Nykyajan noitia ovat "kissatantat" eli yksin elävät naiset, joilla on kissa tai mielellään monta. Kissatantta on sosiaalisista karikatyyreista halveksituimpia. Hän on ärsyttävämpi kuin esimerkiksi pultsari tai nörtti (tai sukulaishahmonsa moraalitantta), sillä kissatantta investoi tunteensa eläimiin. Kissatantta jos kuka on "eläinrakas", siis eräänlainen sodomiitti, eläimiinsekaantuja. Mitä hänen ihmisyydelleen ja seksuaalisuudelleen on tapahtunut?"
Author: Antti Nylén

Famous Authors

Popular Topics