Top Yano Quotes

Browse top 20 famous quotes and sayings about Yano by most favorite authors.

Favorite Yano Quotes

1. "I was amongst them – the first female pilot who had got admission to the Sturmoviks…Since my childhood I'd been lucky enough to meet good people. Wherever I studied, wherever I worked I would meet loyal friends, kind-hearted tutors. I was trained at the factory school by the old craftsman Goubanov, I was assisted by the engineer Aliev, who was the shift boss, in my transfer to the most important sector of operations – the tunnel. I was trained by the superb instructor Miroevskiy in the aeroclub, the secretary of the Ulyanovsk District Comsomol Committee gave me a hand at a very hard moment of my life, then there was Maria Borek from Leningrad, the Secretary of the Smolensk District Comsomol Committee, the Commissar of the Smolensk aeroclub…Was it really possible to count all those who had warmed my soul with their sympathy and human kindness and helped me to realize my dream!"
Author: Anna Timofeeva Egorova
2. "Az olyanok, mint ön, nem jönnek el hozzánk, csupán egy életen át tehetetlennek érzik magukat, mintha valami többre lennének hivatottak, mint amik valójában, de soha nem tudnak áttörni ezen."
Author: Brent Weeks
3. "… a közönséges könyvek olyanok, mint a meteorok. Mindegyiknek van egy pillanata, egyetlen szempillantás, amikor rikoltva felröppen, mint a fonix, lángot vet minden oldala. Ezért az egy pillanatért, ezért az egyetlen szempillantásért szeretjük oket továbbra is, amikor már hamuvá váltak. S keseru rezignáltásggal vándorlunk néha késobb e kihult oldalakon át, fásult kerepeléssel szemelgetve holt formuláikat, akár egy rózsafüzért."
Author: Bruno Schulz
4. "Ám természetesen semmi értelme, hogy a „kövér" szót ilyen hatalommal ruházzuk fel. Ahogy korábban arra buzdítottam mindenkit, hogy székre állva kiáltsa, „HARCOS FEMINISTA", most arra szeretném, hogy székre állva ismételgesse: „KÖVÉR, KÖVÉR, KÖVÉR, KÖVÉR, KÖVÉR." Addig mondogasd, míg már nem is idegesít, amíg normális szó nem lesz – ugyanolyan, mint a „tálca" –, és végül el nem veszíti a jelentését."
Author: Caitlin Moran
5. "Mert a feminizmus célja nem egy bizonyos notípus létrehozása. Az a gondolat cseszi el olyan régóta a feminizmust, hogy vannak inherens módon „jó" és „rossz" notípusok – az a tévhit, hogy „mi" nem fogadhatjuk el a kurvás csajokat, a sötét csajokat, a rosszmájú csajokat, a takarítónot alkalmazó csajokat, az olyan csajokat, akik otthon maradnak a gyerekekkel, az olyan csajokat, akik „tündérporral üzemel" lökhárítómatricával ellátott, rózsaszín Mini Metrót vezetnek, a burkás csajokat, valamint az olyan csajokat, akik azt képzelik, hogy feleségül mennek Zach Braffhoz a Dokikból, és idonként a mentoben szexelnek, miközben a stáb többi tagja nézi és tapsikol. Tudjátok, mit? A feminizmus mindnyájatokat befogad. Mi a feminizmus? Egyszeruen az a nézet, amely szerint a noknek ugyanolyan szabadoknak kell lenniük, mint a férfiaknak, akármilyen dilisek, ostobák, hiszékenyek, rosszul öltözöttek, kövérek, lusták vagy önteltek is. Te feminista vagy? Hahaha! Hát persze!"
Author: Caitlin Moran
6. "Tumbling-hair picker of buttercups violetsdandelionsAnd the big bullying daisies through the field wonderfulwith eyes a little sorryAnother comes also picking flowers"
Author: E.E. Cummings
7. "A tervek olyanok, mint a gyümölcs, szükségük van egy kis idore, hogy megérjenek."
Author: George R.R. Martin
8. "Csak a bolond alacsonyítja le magát, amikor tele a világ olyanokkal, akik szívesen megteszik ezt helyette."
Author: George R.R. Martin
9. "Az elso gondolatot mindig egy második követi, egyik rejtély szüli a másikat: vajon ugyanannyira élo-e mindenki más, mint o maga? A novére például számít-e önmagának, ugyanolyan fontos-e önmaga számára, mint Briony? Ceciliának lenni, az vajon ugyanolyan élettol pezsgo állapot-e, mint Brionynak lenni? Van-e novérének is hullámtörés mögé rejtett titkos, igazi énje, és tölt-e vele idot, gondolkozik-e rajta, arca elé tartva egyik kinyújtott ujját? Van-e mindenkinek, apját, Bettyt, Hardmant is beleértve? Ha igen, akkor a világ, a társadalmi világ elviselhetetlenül bonyolult, kétmilliárd hang szól benne, és mindenkinek egyformán fontosak a gondolatai, mindenki egyformán ragaszkodhat foggal-körömmel az élethez, miközben egyedülállónak hiszi önmagát, pedig senki sem az. Az ember akár bele is fulladhat a jelentéktelenségbe."
Author: Ian McEwan
10. "Csakhogy egy ilyen város mindig kitermeli az álmatlanjait; maga is álmatlan szervezodés, örökké éneklo vezetékekkel; sok millió lakója között mindig akadnak olyanok, akik kifelé bámulnak az ablakon; nem pedig alszanak, mint szoktak. És minden éjjel mások. Hogy most éppen o, és nem más, az mero véletlen."
Author: Ian McEwan
11. "Mindennél többre becsülte az oszinte, nyíltszivu, szenvedélyes természetet. Az érzelmek ereje, a lelkesedés mindenkor rabul ejtette szívét. Sokkal inkább meg tudott bízni olyanokban, akik néha elhamarkodva vagy felületesen nyilatkoznak, mint abban, akit sohasem hagy cserben az elovigyázatossága, sohasem botlik meg a nyelve."
Author: Jane Austen
12. "A lényeg semmi, hanem a forma szent. A mostani emberek olyanok, mint amilyenek madaraknak a kitömött madarak. Éppen nézegetett ma ilyeneket Alapi a kirakatokban. Ha szépen áll a csorük, tollazatuk, hát tökéletesek, az nem tesz semmit, hogy a testükben kóc van és nem vér, azért ok a forma szerint kifogástalanok. Vigyázzatok, a formákkal ölik meg Alapit! Hát a formák ellen hasonlóan formákkal kell küzdeni, mert a formák embereinek csak a formák imponálnak."
Author: Kálmán Mikszáth
13. "The most uncomplicated thing of all!' he replied. 'For someone well acquainted with the fifth dimension, it costs nothing to expand space to the desired proportions. I'll say more, respected lady - to devil knows what proportions! I, however,' Koroviev went on chattering, ‘have known people who had no idea, not only of the fifth dimension, but generally of anything at all, and who nevertheless performed absolute wonders in expanding their space. Thus, for instance, one city-dweller, as I've been told, having obtained a three-room apartment on Zemlyanoy Val, transformed it instantly, without any fifth dimension or other things that addle the brain, into a four-room apartment by dividing one room in half with a partition."
Author: Mikhail Bulgakov
14. "A felnottek se úgy néznek ki, mint amilyenek belülrol. Kívülrol nagyok, közömbösek, és mindig tudják, mit csinálnak. Belülrol olyanok, amilyenek mindig is voltak. Amilyenek a te korodban voltak. Az igazság az, hogy nincsenek felnottek. Az egész kerek világon egyetlenegy sincs."
Author: Neil Gaiman
15. "Soha semmi nem ugyanolyan. Se egy másodperc, se száz év múlva. Mindig tajtékos és zavaros. Az emberek ugyanúgy változnak, mint az óceán."
Author: Neil Gaiman
16. "Piyano çalmayi çok isterdim," dedi donuk bir sesle. "Simdi piyanoya oturur, kelimelerle ifade etmekte güçlük çektigim bütün duygularimi, acilarimi tuslara dökerdim. Bazen siddetli, bazen yavas basardim onlara. Kim bilir ne ince ayrintilari vardir o dokunuslarin? Kelimeleri daha önce öyle kötü yerlerde kullaniyoruz ki, kirletir diye korkuyoruz duygularima dokunursa. Seslerin baska türlü bir dokunulmazligi var."
Author: Oğuz Atay
17. "-Nem nagyon segítenek az emberek!Azt akarta mondani, hogy az emberek sohasem pontosan olyanok, mint amilyennek elképzeljük oket."
Author: William Golding
18. "És ez még semmi. Mindig akadnak olyanok, akik felvállalják, hogy megvédik Istent, mintha a Végso Valóság, a lét fenntartó kerete gyenge és tehetetlen volna. Ezek az emberek elmennek egy lepra torzította no mellett, aki pár fillérért koldul, elmennek a rongyokba öltözött, utcán lakó gyerekek mellett, és azt gondolják: „Hát igen, ez már csak így van." De ha felfigyelnek valami Isten elleni apró sérelemre, az már egészen más ügy. Az arcuk kivörösödik, mellkasuk zihál, dühös szavakat fröcskölnek. Felháborodásuk foka elképeszto. Elszántságuk félelmetes. Ezek az emberek nem ismerik fel, hogy az Istent belülrol kell védelmezni, nem kívülrol. Dühüket magukra kellene irányítaniuk. Mert a megmutatkozó gonosz a belso gonosz, akit kiengedtek. A fo harctér a jóért nem a nyilvános aréna területe, hanem minden szív kis tisztása. Közben az özvegyek és a hajléktalan gyerekek sorsa nagyon nehéz, tehát az álszenteknek inkább oket kellene oly buzgón védeniük, nem pedig Istent."
Author: Yann Martel
19. "Yano. What is... happiness to you?""Something like snow."
Author: Yuuki Obata
20. "Why... are you always so... reasonable about everything? How can you always be so strong?""Before... I was never like this. The only reason... ...was you. It's because I met you. Yano, you made me strong."
Author: Yuuki Obata

Yano Quotes Pictures

Quotes About Yano
Quotes About Yano
Quotes About Yano

Today's Quote

Physicists are atoms' way of thinking about atoms."
Author: Bill Bryson

Famous Authors

Popular Topics