Top Ymir Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Ymir by most favorite authors.

Favorite Ymir Quotes

1. "Ymir was a frost giant; he was evil from the first. While he slept, he began to sweat. A man and woman grew out of the ooze under his left armpit, and one of his legs fathered a son on the other leg."
Author: Kevin Crossley Holland
2. "The three sons of Bor had no liking for Ymir... At last they attacked Ymir and killed him. His wounds were like springs; so much blood streamed from them and so fast, that the flood drowned all the frost giants except Bergelmir and his wife. They embarked in their boat and rode out on a tide of gore"
Author: Kevin Crossley Holland
3. "Olvastam egyszer valahol, hogy a sírásra nincsen tudományos magyarázat. A könnyek csak is a szem nedvesítésére szolgálnak. Nincs tulajdonképpeni oka, hogy a könnymirigyek egy érzelem utasítását követve túltermelodjenek. Szerintem azért sírunk, hogy felszabadítsuk a bennünk lakozó állatot – anélkül, hogy elveszítenénk emberi mivoltunkat. Mert igenis él bennem egy vadállat amely vicsorog, és morog, és a szabadságra törekszik – Tobias felé és mindenek elott az élet felé. És hiába is próbálom képtelen vagyok megölni ezt a lényt. Úgyhogy ehelyett belezokogok a tenyerembe."
Author: Veronica Roth

Ymir Quotes Pictures

Quotes About Ymir
Quotes About Ymir
Quotes About Ymir

Today's Quote

All writing is filth"
Author: Antonin Artaud

Famous Authors

Popular Topics