Top Actiuni Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Actiuni by most favorite authors.

Favorite Actiuni Quotes

1. "Am oroare de toata aceasta comedie sociala pe care o jucam.Aceasta odioasa comedie a disimularilor.Fiecare joaca un personaj si aproape niciodata nu esti in exterior,adica in actiuni si cuvinte,asa cum esti in realitate.Si asta pentru ca in chiar natura omului e o incapacitate de a se exterioriza.Tot ce iese din noi se falsifica ori se degradeaza."
Author: Jeni Acterian
2. "Oare noi actionam ca urmare a gandirii, sau simtirea este aceea care stimuleaza actiunea, si numai uneori gandirea devine motorul actiunii?"
Author: John Steinbeck
3. "Viata fiecarui om are doua laturi: viata personala, care este cu atat mai libera, cu cat interesele sale sunt mai abstracte, si o viata elementara, de roi, in care omul, fara sa se poata sustrage, implineste legi ce i-au fost prescrise.Constient, omul traieste pentru sine, dar serveste in mod inconstient ca arma pentru atingerea telurilor istorice ale intregii omeniri. O fapta, odata savarsita, e ireversibila, si actiunea ei, concurand in timp cu milioane de actiuni ale celorlalti oameni, capata o insemnatate istorica. Cu cat sta omul mai sus pe scara sociala, cu cat este in fuctie de mai multi oameni, cu atat mai multa putere are asupra celorlalti, cu atat este mai evidenta predestinarea si caracterul neocolit al fiecareia din actiunile sale."Inima tarului e-n mainile Dumnezeirii."Tarul nu este altceva decat sclavul istoriei."
Author: Leo Tolstoy
4. "Dorintele si actiunile noastre izvorasc din anumite necesitati ale nervilor pe care cuvintele cu greu le pot defini."
Author: Thomas Mann

Actiuni Quotes Pictures

Quotes About Actiuni
Quotes About Actiuni
Quotes About Actiuni

Today's Quote

When the world is in the midst of change, when adversity and opportunity are almost indistinguishable, this is the time for visionary leadership and when leaders need to look beyond the survival needs of those they're serving."
Author: Chip Conley

Famous Authors

Popular Topics