Top Allana Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Allana by most favorite authors.

Favorite Allana Quotes

1. "De repente, adquiero conciencia de mí misma como alguien que está en un prado, delgada y erecta, en un lugar donde todo se ha allanado. Me echo al suelo, esperando que la tormenta, que se arremolina, no repare en mí, y me tiendo de espaldas, mirando hacia arriba, cuando el agua empieza a caer del cielo. Se me empapa la ropa en un instante, y en ese mismo momento noto que Henry está ahí, siento una increíble necesidad de que él este ahí y ponga sus manos sobre mí, aun cuando me embarga la sensación de que Henry es la lluvia y yo estoy sola, deseándolo."
Author: Audrey Niffenegger
2. "Kimi zaman öyle geliyor ki, hayatim boyunca kati hale geçemedim ben, durmadan masalarin, koltuklarin, sehpalarin altina ve yetiskinlerin ayaklarinin dibine çöken, bereket versin havadan agir bir gaz olarak yasadim bunca yili. Yirmi alti yili. Ve bu yirmi alti yil boyunca tek bir seyi istedim, tek bir seyin pesinden kostum, kos dedim ruhuma, kos alçak, kos pislik, o da kostu…Karsima çikan herkesin, kadin erkek, çoluk çocuk, herkesin bana asik olmasini istedim. Iste benim basit gerçegim! Ama artik, içkili ve kalabalik bir aksam yemegi hayal ediyorum. Açik havada, çiplak ampullerin altinda. Güzel seyler yiyip içmisiz. Nefis bir yaz gecesi. Masada kalan son kisi ben olmak istiyorum. Eslerin birlikte kalkmasini seyrediyorum sessizce. Sonra erkeklerden yemege yalniz gelmis kadinlari evlerine birakmalarini rica ediyorum. Masada tek basima kalmak istiyorum. Rüzgarla sallanan çiplak ampüllerin altinda. Agustosböceklerini dinliyorum ve bir parça kuru ekmek atiyorum agzima."
Author: Baris Biçakçi
3. "Az egyetlen, aki nem kérdezosködik, az anyám. Már apámmal másként áll a dolog. Szeretné, ha beszélnék valamit a harctérrol. Olyan kívánságai vannak, amiket meghatónak és ostobának találok. Vele már nem vagyunk a régi viszonyban. Legszívesebben folyton-folyvást hallana valamit. Felfogom, hogy nem tudja, mennyire nem lehet az ilyesmit elbeszélni, s szívesen teljesíteném a kívánságát; de veszedelmes szavakba foglalni ezeket a dolgokat, félek, hogy akkor óriásira nonek, s nem tudok uralkodni többé rajtuk. Hová lennénk, ha egészen világossá válnék elottünk mindaz, ami odakint történik?"
Author: Erich Maria Remarque
4. "Azt mondja, örülne, ha egyszer csak belépnék a szobájába, és beszélni hallana. Hát még én hogy szeretném látni, hallani magát, hogy szeretnék beszélni magával! Valóságos rögeszme ez nálam, szüntelen gyötröm magam vele, és bánva bánom, hogy annak idején nem néztem, nem hallgattam magát eleget: pedig úgy rémlik, nemigen vesztegettem el az alkalmakat; mindegy, nem tudok megnyugodni, bolond vagyok, ez a színtiszta igazság, de maga a bolondságomat is köteles szeretni. Nem is értem, hogy lehet ennyit gondolni valakire. Hát sose fogyok ki ezekbol a gondolatokból? Sose, csak mikor többé már nem gondolkodom."
Author: Madame De Sévigné
5. "¿Os dais cuenta cabal de la cadena de crímenes tramados por la nena? Crimen número uno: la acusada comete allanamiento de morada. Crimen número dos: el personaje se queda con tres platos de potaje. Crimen número tres: la muy cochina destroza una sillita isabelina. Crimen número cuatro: va la dama y se limpia los zapatos en la cama... Un juez no dudaría ni un instante: «¡Diez años de presidio a esa tunante!». Pero en la historia, tal como se cuenta, la miserable escapa tan contenta mientras los niños gritan, encantados: «¡Qué bien; Ricitos de oro se ha salvado!»."
Author: Roald Dahl
6. "[…] folyvást azon gondolkodom, milyen nagyot is fordult mostanában a világ, és hogy az emberek holnap mit meg nem tesznek az ellen, amit ma még félelmükben vagy érdekbol vallanak és meg is cselekszenek."
Author: Samuel Pepys

Allana Quotes Pictures

Quotes About Allana
Quotes About Allana
Quotes About Allana

Today's Quote

I can't tell if wanting you is selfish or stupid."
Author: A. Rosa

Famous Authors

Popular Topics