Top Arkon Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Arkon by most favorite authors.

Favorite Arkon Quotes

1. "Baron Vladimir Harkonnen had made a lifetime career of seeking new experiences. He dabbled in hedonistic pleasures - rich foods, exotic drugs, deviant sex - discovering things he had never done before.But a baby in Harkonnen Keep...how would he handle that?"
Author: Brian Herbert
2. "A végzetünk többnyire az utcasarkon hever. Egy darab kutyaszar, egy lotyó vagy egy lottóárus... a szerencse három leggyakoribb megtestesülési formája. Egy biztos: soha nem megy házhoz. Nekünk kell érte mennünk!"
Author: Carlos Ruiz Zafón
3. "Dezdemónának fogalma sem volt róla, mi történik vele. O még nem úgy képzelte el saját benso énjét, mint egy hatalmas komputert, ahol minden egyesek és nullák végtelen láncolatából és esetleg egy-egy ólálkodó vírusból áll. Mi, mai emberek, már tisztában vagyunk azzal, hogy saját genetikai térképünket mindenhová magunkkal hurcoljuk. Akkor is a sorsunk diktátumának engedelmeskedünk, amikor az utcasarkon ogyelgünk. Ez rajzolja ugyanazokat a ráncokat az arcunkra, amiket a szüleink is viselnek. Ennek köszönhetjük jellegzetes családi vonásainkat és szokásainkat. Génjeink mélyen belénk ivódtak, ezek diktálják a szemmozgásunkat, de úgy, hogy két novér mindig ugyanúgy kacsint, a fiúikrek pedig uniszónóban fújnak gömböt a rágógumijukból."
Author: Jeffrey Eugenides

Arkon Quotes Pictures

Quotes About Arkon
Quotes About Arkon
Quotes About Arkon

Today's Quote

For great are you, Lord, and you look kindly on what is humble, but the lofty-minded you regard from afar. Only to those whose hearts are crushed do you draw close. You will not let yourself be found by the proud, nor even by those who in their inquisitive skill count stars or grains of sand, or measure the expanses of heaven, or trace the paths of the planets."
Author: Augustine Of Hippo

Famous Authors

Popular Topics