Top Asuna Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Asuna by most favorite authors.

Favorite Asuna Quotes

1. "Lere pastaj qe ka dhe jo pak pasunare qe s'i pelqen te degjojne ankimet me ze te larte te varfanjakeve. Se, sigurisht, i shqetesojne, i bezdisin me ankesat pa fund. Po, moj shpirt, varferia kurdohere e bezdisshme eshte. Ja ç'eshte, Varenjka. Renkimet e te uriturve, klithmat e zemerplasurve u prishin gjumin ca zoterinjve."
Author: Fyodor Dostoyevsky
2. "C-un zambet indraznet privesc in minesi inimamoi prind de mina. Tremerandimi strang comoara la ureche si sscult.Imi pare ca tin in maini o scoica,in careprelung si neintelesrasuna zvonul unei mari necunoscute.O, voi ajunge, voi ajungevreodat? pe maulul acelei mari, pe care azi o simt,dar nu o vad ?"
Author: Lucian Blaga
3. "Adesea se gindea la discursul rostit de Dubcek la posturile de radio dupa intoarcerea sa de la Moscova. Nu-si mai amintea nimic din spuselel lui, dar ii mai rasuna si acum in ureche vocea aceea tremuratoare. Se gindea la soarta lui : niste soldati straini l-au arestat in propria sa tara, pe el, seful unui stat suveran, l-au ridicat, l-au tinut sechestrat timp de patru zile, undeva in muntii Ucrainei, l-au facut sa inteleaga ca va fi impuscat, asa cum fusese impuscat, cu doisprezece ani in urma, precursorul sau maghiar Imre Nagy, apoi l-au transferat la Moscova, i s-a poruncit sa se imbaieze, sa se barbiereasca, sa se imbrace, sa-si puna cravata, l-au anuntat ca nu mai era destinat plutonului de executie, ca trebuia sa se considere in continuare seful statului, l-au asezat la o masa in fata cu Brejnev si l-au constrins sa negocieze."
Author: Milan Kundera
4. "Esta nana son solo unas pocas palabrasUna simple serie de acordesTranquilo aquí en este cuarto de invitadosPero tu puedes oírla, oírlaDonde sea que puedas irIncluso si te defraudoEsta nana seguirá sonando..."
Author: Sarah Dessen

Asuna Quotes Pictures

Quotes About Asuna
Quotes About Asuna
Quotes About Asuna

Today's Quote

That moment when a knot forms in your throat, but you choose to throw your head back and laugh instead."
Author: Christy Hall

Famous Authors

Popular Topics