Top Carmina Quotes

Browse top 1 famous quotes and sayings about Carmina by most favorite authors.

Favorite Carmina Quotes

1. "Semis. An haec animos aerugo et cura peculiQuum semel imbuerit, speramus carmina fingiPosse, lindenda cedro et levi servanda cupresso?"Nje gjysme". Ja, kur kjo lakmi dhe kujdes i tepruar ndaj prones, i ka zhveshur shpirtrat, a thua ka shprese se mund te kendohen kenget, qe duhen lyer me vajin e cedrit e duhen ruajtur ne arken e qiparisit?"
Author: Horace

Carmina Quotes Pictures

Quotes About Carmina

Today's Quote

Education is the cornerstone of our communities and our country."
Author: Bill Frist

Famous Authors

Popular Topics