Top Credinta Quotes

Browse top 8 famous quotes and sayings about Credinta by most favorite authors.

Favorite Credinta Quotes

1. "A zis ca am niste idei bizare si c-am citit prea mult. inexact. am citit prea putin si am inteles si mai putin. apoi a spus c-am sa ma inapoiez la credinta pentru ca am un spirit nelinistit.(...) i-am spus asta si i-am cerut sase penny. mi-a dat trei."
Author: James Joyce
2. "Cu siguranta, nu-l ura. Nu, ura trecuse cu mult timp in urma si cam tot de atunci se nascuse senzatia de rusine pentru ca avusese fata de el un sentiment care s-ar fi putut numi astfel. Respetul fata de el, generat de credinta ca avea calitati de pret, desi cu greu acceptat la inceput, incetase de la un timp a-l mai considera in neconcordanta cu simtamintele ei, iar acum respectul acesta crescuse, se modificase, devenise un soi de prietenie, datorita marturiilor ce-i fusesera atat de favorabile si datorita luminii atat de bune in care se plasase in ziua aceea. [...] Il respecta, il stima, ii era recunoscatoare, ii dorea numai binele, ar fi vrut doar sa stie cat dorea el ca binele acela sa fie legat de ea si in ce masura ar fi fost spre fericirea amandurora sa-si foloseasca puterile, pe care-si imagina ca inca le mai are, pentru a-l face sa-si reinnoiasca cererea."
Author: Jane Austen
3. "Multi oameni, cand incearca sa justifice de ce au sau nu au o anumita credinta, deseori au multe opinii in loc de motive."
Author: Ken Ham
4. "- Daca ti-as incredinta viata mea, ai scapa-o pe jos. Nu-i asa?"
Author: Michael Ondaatje
5. "Viata fara sens este lipsita de speranta.Viata fara speranta este lipsita de crdinta.Odata ce descoperi modalitatea prin care poti sa te implici,vei gasi si sensul vietii tale,iar in consecinta vei fi umplut de speranta si credinta , ce te vor insoti spre viitorul tau."
Author: Nick Vujicic
6. "Situatia de srestin e tot una cu statutul de aristocrat. De ce?Pentru ca isi are temeiul in cele mai ,senoriale' insusiri:libertatea si increderea. Ce este nobilul si feudalul?Mai presus de toate orice om liber. Ce inseamna credinta?Incredere in Domnul, desi lumea e rea, in ciuda nedreptatii, in pofida josniciei, cu toate ca de pretutindeni nu vin decat semnale negative."
Author: Nicolae Steinhardt
7. "O intalnire cu filozoful William James mi-a lasat o impresie de neuitat. Nu am putut sa nu tin minte aceasta scena: in cursul unei plimbari, el s-a oprit deodata, mi-a incredintat servieta si m-a rugat sa continui drumul, el avand sa ma urmeze de indata ce ii va fi trecut criza de anghina pectorala pe care o presimtea. A murit de inima un an mai tarziu; n-am incetat sa-mi doresc un asemenea curaj in fata sfarsitului apropiat."
Author: Sigmund Freud
8. "Asa, intr-o zi de vara valurile se aduna, se inalta, cumpanindu-se, si cad; se aduna si cad; si universul intreg pare sa spuna, sa spuna mereu, "asta e tot" mereu mai apasat, iar inima din trupul care sta intins la soare pe tarm spune si ea. Asta e tot. Nu te mai teme, spune inima. Nu te mai teme,spune inima, incredintandu-si povara vreunei mari care suspina obstesc pentru toate tristetile; si reia, incepe, aduna, lasa sa cada."
Author: Virginia Woolf

Credinta Quotes Pictures

Quotes About Credinta
Quotes About Credinta
Quotes About Credinta

Today's Quote

I really only respect the Arab culture. I ain't really trying to pay no attention to, ya know, these little people in political positions and executive positions that ain't Arab culture oriented people because a lot of the times, what are you really showing all of this concern for?"
Author: Busta Rhymes

Famous Authors

Popular Topics