Top Ellai Quotes

Browse top 15 famous quotes and sayings about Ellai by most favorite authors.

Favorite Ellai Quotes

1. "Youths of the Pellaians and of the Macedonians and of the Hellenic Amphictiony and of the Lakedaimonians and of the Corinthians… and of all the Hellenic peoples, join your fellow-soldiers and entrust yourselves to me, so that we can move against the barbarians and liberate ourselves from the Persian bondage, for as Greeks we should not be slaves to barbarians."
Author: Alexander The Great
2. "Eräs tuttu mies kysyi joskus, luinko sen lopulta loppuun asti. Hän arveli, ettei itse voisi lukea, koska "kokemus olisi niin masentava". Niin, luin kirjan ja menetin viikon yöunet. Mutta olen silti yhä tässä, voin hyvin. Juuri siksi juuri sellaiset kirjat on luettava. Tietäminen on vähintä, mitä voimme tehdä. Olemme sen velkaa."
Author: Anu Silfverberg
3. "Ettekö te... pelkää sutta?" kysyi Syyskuu, joka salaa uskoi voivansa hyvinkin päästä sellaisesta pelosta, jos susi rakastaisi häntä ja vartioisi häntä eikä sotkisi peittoja mutaan."
Author: Catherynne M. Valente
4. "Olen sellainen ihminen: minun on oletettava kaikkein pahinta, jotta pystyn kehittämään vastavoimia kestääkseni sen, jos se sattuu osoittautumaan todeksi."
Author: Daniel Glattauer
5. "Butcher, al secolo Giacinto Verbato, prima del Dominio faceva il macellaio a New Milan. Buffo il fatto che come soprannome avesse scelto l'anglicizzazione del proprio mestiere, chiunque si sarebbe sentito a disagio a chiamarsi come un fiore."
Author: Daniela Barisone
6. "Kummallista, miten naisilta puuttuu kosketus totuuteen. He elävät omassa maailmassaan, jonka kaltaista ei ole koskaan ollut eikä voi koskaan tulla. Se on kerta kaikkiaan liian kaunis, ja jos he sellaisen saisivat pannuksi pystyyn, se menisi pirstaleiksi ennen ensimmäistä päivänlaskua. Jokin kirottu tosiasia, jonka kanssa me miehet olemme luomisen päivästä asti eläneet kaikessa sovussa, ponkaisisi pystyyn ja kaataisi koko kapistuksen."
Author: Joseph Conrad
7. "Salaisuus:olen toista maata,syön sudenmutta en tule kylläiseksi.Yöllä purenmetsästäjältä korvan irti,nuolen iholta hikeäja pihkaa,nuolen ja nielen.Sellainen olisin,jos riisuisin vaatteet,jos olisi karvaja herkkä vainu."
Author: Kristiina Wallin
8. "As for Ellai, she told her sister what had passed, and Nitid wept, and her tears fell to earth and became chimaera, children of regret..."
Author: Laini Taylor
9. "That is your legend?" Akiva asked, incredulous. Madrigal had told him the story of the sun and Ellai while they flew. "That seraphim are the blood of a rapist sun?"
Author: Laini Taylor
10. "Sinikka ei usko, että sellaista edes voi olla olemassa kuin L-vika, vaikka Osku sanoo, että hänen veljellään, sillä kuolleella, oli. Kuolleen veljen L-viasta puhuminen saa aikaan omituisen assosiaation, että veljen kuolema johtui L-viasta. Mikä ei tietenkään ole totta, mutta Osku ei halua ottaa mitään riskejä."
Author: Maija Haavisto
11. "Tallustelin eteenpäin enkä noudattanut mitään erityistä suunnitelmaa, vaan luotin siihen, että Kaitselmus panisi oikeat sanat suuhuni, kun sellainen hetki koittaisi; sillä mä olin pannut merkille, että Kaitselmus pani mulle aina oikeat sanat suuhun, kunhan annoin sen puuhailla omin päin."
Author: Mark Twain
12. "I wish i'd hurt him I didn't do any damage at all-BellaI can fix that-edwardI was hoping you would say that-bellathere was a slight pause "that doesn't sound like you what did he do"-edwardhe kissed me-bellaall i heard on the other end of the line was the sound of an engine accelerating"
Author: Stephenie Meyer
13. "Pankaa mieleenne, hän sanoi, -minä pidän tuosta lapsukaisesta. Kaikki pitävät, mutta on sellaisiakin, jotka eivät pidä. Minä pidän. Pidän tuosta lapsukaisesta vilpittömästi. Olen herkkätunteinen ihminen, siitä se johtuu. Täytyy olla herkkätunteinen osatakseen antaa hänelle arvoa: vähän niin kuin runoilija. Mutta sanonpa teille totuuden. Voitte miettiä päänne puhki päästäksenne hänestä perille ja hän antaa teille hevonpaskaa lautasella."
Author: Truman Capote
14. "Oman paikan löytäminen oli vaikeaa. Maailma oli sellainen pallo, jonka päältä aina vierähti perseelleen, yritti tasapainotella miten tahansa."
Author: Tuija Välipakka
15. "E in passato, si chiese Archie, la gente imbrogliava di meno? Era piu' onesta, lasciava la porta di casa aperta, affidava i figli ai vicini, faceva visite agli amici, aveva il conto aperto con il macellaio?"
Author: Zadie Smith

Ellai Quotes Pictures

Quotes About Ellai
Quotes About Ellai
Quotes About Ellai

Today's Quote

For anyone going through a divorce or any other painful challenge, the first and most important recommendation I can make is to find some kind of spiritual and emotional support."
Author: Alana Stewart

Famous Authors

Popular Topics