Top Erotik Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Erotik by most favorite authors.

Favorite Erotik Quotes

1. "Mjafton vetëm tu hedhësh nga një vështrim serioz dhe të ëmbël, katedralja e erotikës, para së cilës ata bien në gjunjë..."
Author: Christine Grän
2. "Nëse unë do të dëshiroja një mashkull, atëherë ai duhej të ishte i bukur si Antonio, i mencur si Brehti dhe erotik si Koheni. Besnik si një qen dhe diskret si një mace. I pasur si Hermani. Kjo ishte e pamundur dhe unë isha e pashpresë."
Author: Christine Grän
3. "Ancak klinik gözlemler bize nefretin sadece beklenmedik siklikta sevginin yoldasi oldugunu, insan iliskilerinde sevginin bir öncülü oldugunu söylemekle kalmiyor, kimi durumlarda nefretin sevgiye ve sevginin de nefrete dönüsebildigini gösteriyor. Sayet bu dönüsüm sadece zamana bagli ardil bir yer-degistirmeden ibaret degilse, birbirine ters yönlerde seyreden fizyolojik süreçleri öngören, erotik güdülerle ölüm güdüleri arasindaki o temel ayrimin dayandigi zemin kaymis olur."Sigmund Freud, ‘Ben ve O', sayfa 76"
Author: Sigmund Freud

Erotik Quotes Pictures

Quotes About Erotik
Quotes About Erotik
Quotes About Erotik

Today's Quote

Those who live, live off the dead."
Author: Antonin Artaud

Famous Authors

Popular Topics