Top Fortell Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Fortell by most favorite authors.

Favorite Fortell Quotes

1. "For en tragisk historie! Jeg fatter ikke hvorfor slike eventyr for barn alltid må ende med forferdelse. Jeg tror at hvis jeg noen gang skal fortelle barnebarna mine det eventyret, skal jeg forandre slutten og la dem leve lykkelig alle sine dager. Vi har lov til det, vel, Mabel? Å dikte vår egen slutt og snu sorg til glede?"
Author: Eowyn Ivey
2. "«Onkel meg her og onkel meg der,» freste Skarphedin. «Stapp buken full av kjørvel og finraspet einer sammen med en god klatt Dijon-sennep, pakk den i folie og legg den i glørne. Trenger jeg fortelle deg dette, gutt! Jeg er sulten som en ulv!»"
Author: Gert Nygårdshaug
3. "Jeg har aldri i mitt liv skrevet "slibrig"; men jeg kunne gi anvisning på dristigere ting i mine bøker enn hva som stod i den tyske fortelling. De er å finne f.eks. både i "Sult" og "Pan". Men når Jacob Sverdrup leser over igjen disse steder og forarges, så vil jeg også be ham lese f.eks. Ibsens "Lille Eyolf" påny. Den lille nydelige, senile råhet, champagnen som ei ble rørt, bør han virkelig nippe til. Og huske. Og bruke."
Author: Knut Hamsun

Fortell Quotes Pictures

Quotes About Fortell
Quotes About Fortell
Quotes About Fortell

Today's Quote

Flashy people aren't everything, you know. Even when they have frizzled hair."
Author: Ahmet Ertegun

Famous Authors

Popular Topics