Top Frunza Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Frunza by most favorite authors.

Favorite Frunza Quotes

1. "Dar acum, in loc de ratiune, multa lume se foloseste de dorinte, vise, mantre si incantatii. Incearca sa se vindece folosind cristale, magneti si ierburi cu proprietati necunoscute. Ti se ofera o pastila facuta din frunza unei plante necunoscute si ti se spune: "Ia-o, n-are cum sa-ti faca rau, e naturala." Dar naturala e si matraguna."
Author: Alan Alda
2. "A pierde tot ce se poate pierde"Barbatul este un animal indirect,Gingas sufletul luide neînteles este.Umbra unei frunze o tine în brate,frunza nu, frunza nu.Fuga unui iepure o tine pe câmp,iepurele nu, iepurele nuFoame îi e de ce n-au mâncat altii, -frig îi etot timpul de alte steleAnimal indirect, lumina pentru orbi, -gingasului se vadeste,prin baltoaca de sângeNu naste ci viseaza, ­-nu doarme ci tine în mâna arma!Neputând sa piarda nimicel pierde totul!moare numai omorând.Inventeaza puterea din absenta.Lumina în sine însusi.Ochi scobiti cu degetul si scursi obraji,ud al luminii, ­-neputând sa tii un copil în pântectaierea gâtului în chip de sabieo tii îngropata în pamântul de razboi al nimanuiaCe poti sa pierzi tu, -nascut pentru pierdere totul îti este destinat pierderiiAnimal indirectsufletul tau gingas nimanuiade trebuinta esteBaga mâna în pamânt si scoatesabia iar nu samânta!în singuratatea lui Anu-l îndrazni pe 1Animal indirectlasa-te sus."
Author: Nichita Stănescu
3. "Poezia în esen?a ei nu tine de cuvinte. Esenta poeziei nu trebuie mai întîi cautata în limba... Limba pentru poezie nu este altceva decît un vehicul.Dar ea, poezia, se face simtita prin limba, pentru ca din toate partile trupului vorbirea seamana cel mai putin cu radacina sa, cu trupul, dupa cum frunza seamana cel mai putin cu radacina copacului."
Author: Nichita Stănescu
4. "Dupa ce au ciuruit o vreme frunza dudului, viermii se opresc din mîncat si, într-o liniste de catedrala, încep sa se înfasoare în fire de matase, facînd gogoasa. Ea, gogoasa, devine carcera lor, mormîntul lor, iar opera viermilor de matase echivaleaza de aceea cu o sinucidere. "Întelegi? se în¬fierbînta si mai mult Batrînul, continuînd ca în fata unui auditoriu numeros, cu ochii stralucitori. Un vierme de matase pune opera lui deasupra vietii lui. Viata lui nu are decît un sens, sa creeze gogoasa în care moare. Opera lui este chiar mormântul lui."
Author: Octavian Paler

Frunza Quotes Pictures

Quotes About Frunza
Quotes About Frunza
Quotes About Frunza

Today's Quote

Sadie, please, come talk to me." "I need to get to work." He reached out for my hand, and I immediately snatched it back and pocketed both of my hands. "Sadie, please." I hated the insecure, little boy I saw in his eyes and the fact it got to me. Dang it."
Author: Abbi Glines

Famous Authors

Popular Topics