Top Hajj Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Hajj by most favorite authors.

Favorite Hajj Quotes

1. "Tehát végül is azt hiszem, a könyv eredeti címe, a How to be a Woman kicsit félrevezeto. A botladozó, rémiszto és csodálatos évek alatt végig azt hittem, hogy amit akarok, az, hogy nové váljak. Germaine Greer, Elizabeth Taylor, E. Nesbit, Courtney Love, Jilly Cooper és Lady Gaga valamiféle mesébe illo ötvözete. Hogy valamiképpen elsajátítsam a noi lét misztikus muvészetét, és végül varázsereju eszményképe legyek mindazoknak a dolgoknak, amelyek már kezdettol fogva összezavartak és lesújtottak, ott, akkor, 13 évesen, wolverhamptoni ágyamban. Hercegno. Istenno. Múzsa. De ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy nem akarok más lenni, csak ember, és kész. Csak egy eredményes, becsületes ember, akivel mások udvariasan bánnak. Egy „a Srácok" közül. Csak épp igazán gyönyöru hajjal."
Author: Caitlin Moran
2. "Nagy sóhajjal fölvette hát azt a könyvet, amelyet az elobb Violetnek ajánlott, és mint annyiszor életében, most is az olvasásban talált menedéket a borzalmas helyzet elol."
Author: Lemony Snicket
3. "During his hajj, Malcolm [Malcolm X] fell into a new Islam with the same blind faith that he had given to Elijah. Since he lived just a year after his hajj, Mecca became the neatly presented and cinema-friendly conclusion to his lifelong thread of transformations: but he finally found the Truth and then Allah took him home. But if he lived longer, I think he would have called out the Arabs."
Author: Michael Muhammad Knight

Hajj Quotes Pictures

Quotes About Hajj
Quotes About Hajj
Quotes About Hajj

Today's Quote

You need contradictions to make an ideal."
Author: Alex Shakar

Famous Authors

Popular Topics