Top Hukka Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Hukka by most favorite authors.

Favorite Hukka Quotes

1. "Oikeus nautintoon! Se on nykyajan taisteluuhuuto, jonka täsmällinen muotoilu tosin on: Velvollisuus nautintoon! Joka ei nauti, hukkaa ainoan elämänsä, mikä on väärin itseä ja ilmeisesti muitakin kohtaan."
Author: Antti Nylén
2. "Kisuli, misuli, mörököllini, oma kollini, susihukkani, marakatti, apinan köriläs, isolieroni, minun pieni alakuloinen aasini.Tällainen liiallisuuksiin menevä kielellä pelehtiminen, alituiset eläimeksi nimittelyt, todistavat että rakkaudessa on saatanallinen puolensa; eivätkö saatanat esiinny eläinten hahmossa?"
Author: Charles Baudelaire
3. "Me mõistame end alati hukka selle pärast, mida ütleme, mitte selle pärast, mida teeme. Selle pärast, mida ütleme või mida ütleme end tegevat, mitte selle pärast, mida ütlevad teised või mida me tõesti teinud oleme."
Author: Javier Marías
4. "Jokainen on nähnyt, miten vesi juoksee vesikellosta. Samalla tavoin kuluu ihmisen aika, mutta ihmisen aikaa ei voi mitata vesikellon mukaan, vaan ainoastaan kaiken sen mukaan mitä ihmiselle tapahtuu. Tämä on suuri ja ylevä totuus ja täysin ihminen ymmärtää sen vasta vanhuutensa päivinä, jolloin hänen aikansa juoksee hukkaan eikä hänelle enää tapahdu mitään, vaikka hän luulee paljonkin tapahtuvan ja vasta jälkeenpäin huomaa, ettei mitään ole tapahtunut. Sillä kun ihmiselle tapahtuu paljon ja hänen sydämensä muuttuu ja vaihtaa muotoaan, silloin voi yksi ainoa päivä olla hänelle pitempi kuin vuosi ja kaksi vuotta, jotka hän tekee työtä ja elää yksinkertaista elämää itse muuttumatta."
Author: Mika Waltari
5. "Tyhmät ja touhukkaat ihmiset kuvittelevat, että he toimivat ja toimivat ja toimivat. Sen sijaan käy suorastaan tietynlaisten älypäiden tunnusmerkistä se taituruus, jota osoittaen he välttävät toimimisen."
Author: Søren Kierkegaard
6. "Täytyy pitää kiirettä, että ennättää elää, minulta on mennyt kovin paljon aikaa hukkaan!"
Author: Tove Jansson

Hukka Quotes Pictures

Quotes About Hukka
Quotes About Hukka
Quotes About Hukka

Today's Quote

With you. I'll be with you."
Author: Belinda McBride

Famous Authors

Popular Topics