Top Huwelijk Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Huwelijk by most favorite authors.

Favorite Huwelijk Quotes

1. "En helaas hebben huwelijken in het algemeen iets lomps. Ze bederven de tederste verhoudingen, en dat komt toch eigenlijk alleen door de botte zekerheid waarvan ten minste één partij profiteert. Alles is vanzelfsprekend en men lijkt de verbintenis alleen gesloten te hebben opdat beiden hun eigen gang kunnen gaan."
Author: Johann Wolfgang Von Goethe
2. "Een geboorte of een huwelijk mag dan een belangrijke gebeurtenis zijn, maar het garandeert geen plaats in het geheugen.' De hersens, een zeef.'Knoop dat in uw oren: niets is zeker. Zeker is niets."
Author: Judith Schalansky
3. "Het stelt me buitengewoon gerust,' zei ze, terwijl ze de geïnhaleerde rook uit-sprak, 'te horen dat u geen hartstochtelijk mens bent. Hoe zou u trouwens ook? Dan zou u uw aard moeten verloochenen. Hartstocht betekent : leven omwille van het leven. Maar het is bekend dat jullie leven omwille van de belevenis. Hartstocht betekent zichzelf vergeten. En jullie is het erom begonnen jezelf te verrijken. C'est ça. U hebt er geen flauw vermoeden van dat dat een afschuwelijke vorm van egoïsme is en dat jullie je op zekere dag zullen ontpoppen als vijanden van de mensheid."
Author: Thomas Mann

Huwelijk Quotes Pictures

Quotes About Huwelijk
Quotes About Huwelijk
Quotes About Huwelijk

Today's Quote

The only things you learn are the things you tame"
Author: Antoine De Saint Exupéry

Famous Authors

Popular Topics