Top Ihmiset Quotes

Browse top 14 famous quotes and sayings about Ihmiset by most favorite authors.

Favorite Ihmiset Quotes

1. "?...minun mielestäni nykyinen teatteri vain pelkkää rutiinia, ennakkoluuloa. Kun esirippu nousee ja nuo suuret kyvyt, pyhän taiteen papit ja papittaret, esittävät kolmiseinäisessä huoneessa iltavalaistuksessa miten ihmiset syövät, juovat, rakastavat, kävelevät, miten kantavat pukuaan, kun he halpahintaisista kuvaelmista ja korulauseista koettavat onkia esiin moraalia — pientä, helppotajuista, kotioloissa tarvittavaa moraalia, kun minulle tuhansien eri muunnosten muodossa tarjotaan aina vain yhtä ja samaa, yhtä ja samaa, yhtä ja samaa — niin minä juoksen pakoon, juoksen pakoon kuin Maupassant Eiffel-tornia, joka pusersi hänen aivojaan lattaudellaan."
Author: Anton Chekhov
2. "Olen tutkinut asiaa useamman vuoden, ja havaintojeni perusteella uskon vakaasti, että ihmiset eivät ole tasa-arvoisia, jotkut ovat typeryksiä ja toiset eivät ja että sen määrää luonto eivätkä kulttuuriset tekijät."
Author: Carlo M. Cipolla
3. "Maailma toimii vain väärinymmärryksen ansiosta.Yleisen väärinymmärryksen seurauksena kaikki näet ovat yhtä mieltä. Sillä jos ihmiset onnettomuudekseen ymmärtäisivät toisiaan, he eivät voisi olla yhtä mieltä mistään."
Author: Charles Baudelaire
4. "Kuolema itsessään ei ole kamalaa, vaan ne elämät jotka ihmiset elävät, tai eivät elä kunnes kuolevat. He eivät arvosta elämiään, he kusevat elämiensä päälle, paskantavat niille."
Author: Charles Bukowski
5. "Mikään ei kasvata enempää kuin häviäminen ja siitä toipuminen, mutta useimmat ihmiset ovat pelkureita: pelkäävät epäonnistumista, epäonnistuvat."
Author: Charles Bukowski
6. "Maailma on täynnä ihmisiä, jotka takertuvat varallisuuteen, arvostukseen tai valtaan. Mitä enemmän menestyksen merkkejä ihmiset ansaitsevat, sitä enemmän he niitä näyttävät tarvitsevan. Ahnaina ja himokkaina he tekevät maallisesta omaisuudesta oman qiblansa, he katselevat aina siihen suuntaan huomaamatta, että muuttuvat itse himoitsemiensa tavaroiden palvelijoiksi."
Author: Elif Shafak
7. "Meitä ihmisiä on maan päällä kahta lajia. Toiset tarvitsevat muita viihdyttämään ja virkistämään itseään, antamaan itselleen tekemistä; yksinäisyys uuvuttaa, riuduttaa ja masentaa heitä kuin nousu hirmuiselle jäätikölle tai kulkeminen autiomaan halki, ja toisia muut ihmiset päinvastoin väsyttävät, ikävystyttävät, vaivaavat ja kangistavat, mutta eristäytyminen tyynnyttää heitä ja täyttää heidät levollisuudella heidän saadessaan olla yksin omien ajatustensa ja oikkujensa kanssa."
Author: Guy De Maupassant
8. "Ihmiset istuuaika kulkee nopeamminkun se koostuu odottamisenerilaisista jaksoistatiistaina odotetaan perjantaitakuun puolivälissä kuunvaihdettasydäntalvella kesääkehitetään erilaisia asentojaodottamiseen kaupataanodottaminen ihmisillenojatuoleja leposohviaodotushuoneita käytäviäkatossa ulvovia tuulettimiaautomaatteja kaavakkeitajos tulisi vallankumous niin voisimennä ja lyödä niitä kirveellätakaraivoon"
Author: J. K. Ihalainen
9. "Kun autoja on liikaaniistä tulee jonojaja ne käy tyhjäkäynnilläniinku ihmisetja asunnot kun ei olla kotonaniinku pihamaat kun autot on kotonaniinku laivat satamissa"
Author: J. K. Ihalainen
10. "Hietzingin eläintarhassa on vain yksi ruokkiperheen edustaja. Se on pienin ruokkilaji, jota kuvataan pienikokoiseksi ja nuivanaamaiseksi ja aika tyhmäksi; sen tiedetään vaeltaneen pitkin polkuja, missä sen päälle saatettiin heposti astua. Itse asiassa kuningasruokki oli niin typerä lintu, että se kuoli sukupuuttoon. Viimeinen isoruokki nähtiin elävänä vuonna 1844 ja viimeinen kuollut isoruokki huuhtoutui rantaan Trinity Bayssa Irlannissa vuonna 1853. Isoruokki oli tarinan mukaan sekä utelias että herttainen. Jos sitä lähestyi varovasti, se saattoi pysyä liikkumatta paikoillaan. Sitä pyydystettiin muonaksi kalastusaluksille: kalastajat vaanivat rannalla, lähestyivät äänettömästi ja nuijivat isoruokit hengiltä.Olipa mahtava juttu! Tarkoittaako se, että isoruokki kuoli sukupuuttoon omaa tyhmyyttään - vai että tyhmät ihmiset tappoivat sen sukupuuttoon?"
Author: John Irving
11. "Aikaa myöten lähes kaikki ihmiset käyvät tarpeettomiksi tavaroiden, ravinnon, palveluiden ja uusien koneiden tuottajina ja käyttökelpoisten ideoiden lähteenä talouselämässä, tekniikassa ja luultavasti myös lääketieteessä. Jos siis emme keksi syitä ja keinoja arvostaa ihmisiä koska he ovat ihmisiä, voimme yhtä hyvin, kuten monesti on ehdotettukin, pyyhkäistä heidät pois maan päältä."
Author: Kurt Vonnegut
12. "Yhteiskunta saa jokaisen ajamaan omaa etuaan muiden kustannuksella, mutta jatkuva pelko aseman menetyksestä pitää ihmiset pelokkaina ja onnettomina."Essee Virginie Despentesistä teoksessa Tarinoiden paluu."
Author: Päivi Mäkirinta Brink
13. "Tyhmät ja touhukkaat ihmiset kuvittelevat, että he toimivat ja toimivat ja toimivat. Sen sijaan käy suorastaan tietynlaisten älypäiden tunnusmerkistä se taituruus, jota osoittaen he välttävät toimimisen."
Author: Søren Kierkegaard
14. "Suomesta ei saa koskaan tulla samanlaista kuin Amerikasta! Mä haluan, että ihmiset voi olla täällä aina aidosti vapaita ja sanoa ja puhua mitä huvittaa."
Author: Tony Halme

Ihmiset Quotes Pictures

Quotes About Ihmiset
Quotes About Ihmiset
Quotes About Ihmiset

Today's Quote

I have finally become a husband and I am genuinely enjoying every moment of it."
Author: Akshay Kumar

Famous Authors

Popular Topics