Top Jesen Quotes

Browse top 10 famous quotes and sayings about Jesen by most favorite authors.

Favorite Jesen Quotes

1. "A habzsolás a szociális segítok által preferált függoség, és ezért tartják minden függoség között a legalacsonyabb rendunek. Ezzel úgy cseszheti szét magát az ember, hogy közben teljesen muködoképes marad, mert muszáj. A kövérek nem engedhetik meg maguknak azt a „luxust", hogy szenvedélyük hasznavehetetlenné, kaotikussá vagy kolonccá tegye oket. Ehelyett lassan úgy pusztítják el magukat, hogy azzal másnak nem okoznak kellemetlenséget. És ezért választják oly sokan a nok közül ezt a függoséget. Azok a titokban habzsoló anyukák. Az a sok KitKat az irodai fiókokban. Azok a boldogtalan, késo éjjeli pillanatok a hutoszekrény fényében."
Author: Caitlin Moran
2. "Úgy éld minden napodat, mintha az volna az utolsó"- ezt szokták tanácsolni, de oszintén, kinek van erre energiája? Mi van, ha esik az eso, vagy ha az embernek kicsit nyomott a hangulata? Az egész valójában teljesen kivitelezhetetlen. Sokkal jobb, gondolta Emma, ha egyszeruen csak megpróbálsz jó, bátor és vakmero lenni, és nyomot hagyni magad után a világban. Nem kell teljesen megváltoztatni a világot, csak azt a kicsit, ami körülötted van. Lépj ki a világba a szenvedélyeddel meg az elektromos írógépeddel és dolgozz nagy odaadással... valamin. Mondjuk változtasd meg az emberek életét a muvészettel. Becsüld meg a barátaidat, maradj hu az elveidhez, élj szenvedélyesen, élj teljes és jó életet. Tapasztalj új dolgokat. Szeress és szeressenek viszont, ha lehetoséged van rá."
Author: David Nicholls
3. "Tiho, o tiho govori mi jesen;Šuštanjem lišca i šapatom kiše.Al zima srcu govori još tiše.I kada sniježi, a spušta se tama,U pahuljama tišina je sama."
Author: Dobriša Cesaric
4. "Nisam od onih naivaca koji jedva cekaju neki buduci dan i raduju se rodendanima i Novim Godinama, naprotiv, meni vec dugo smeta to što vreme prolazi, i mada imam neke svoje trikove kako da ne mislim o tome, postoje stranice u kalendaru kad mi nema gde.Jesen je, znaci...Ponovo..."
Author: Ðorde Balaševic
5. "Aztán az ember észre fogja venni azt, hogy noha tudatosan attól fél, hogy nem szeretik, igazából, bár rendszerint öntudatlanul, szeretni fél. Szeretni annyi, mint feltétel nélkül rábízni magunkat valakire, teljesen odaadni magunkat abban a reményben, hogy szeretetünk majd szeretetet hoz létre a szeretett személyben is. A szeretet hitbol származó cselekedet, és akiben kevés a hit, abban kevés a szeretet is."
Author: Erich Fromm
6. "Óránkon át dumáltunk. Hosszú és csapongó beszélgetéseket folytattunk mindenfélérol. Teljesen elkábított, amikor idot tölthettem vele. Mintha drog lett volna, amibol sosem elég. Úgy éreztem, tökéletes az összhang. Ugyanazok a dolgok érdekeltek minket. Ugyanaz volt a célunk. Minden poénomat értette. Megnevettetett. Elgondolkodtatott. Neki köszönhetoen máshogy láttam a világot. Soha korábban nem volt más emberi lénnyel ilyen bensoséges kapcsolatom."
Author: Ernest Cline
7. "Pablo bijaše uvijek zaokupljen ljubavnom postojanošcu Aragona i Else. Cinilo se da narocito s Aragonove strane postoji potpuna odanost, gotovo kult u kome ona bijaše boginja ljubavi. Razgovarao je o tome s Aragonom, kad bi on došao bez Else.- Kako možeš uvijek voljeti istu ženu?-upita ga Pablo jednog dana- Konacno,ona se mijenja kao i sve drugo i postaje stara.- Upravo tako-odvrati Aragon. - Ja volim sve te male promjene. One mi gode. A volim i jesen u žene."
Author: Françoise Gilot
8. "Vajon holnap a csatornában fognak megtalálni? Holtan, felpuffadva… teljesen, de teljesen felismerhetetlenné válva?" Nem érzett mást a gondolatra, csak némi megkönnyebbülést. Nincs több lépcso."
Author: Joe Abercrombie
9. "De, gondolom, végül sosem az következik be, ami miatt leginkább aggódik az ember. Az igazi katasztrófák mindig teljesen másmilyenek: elképzelhetetlenek, ismeretlenek, nem lehet rájuk felkészülni."
Author: Karen Thompson Walker
10. "Itt vagyok a szobámban, nagy örömömre teljesen egyedül, úgyhogy nyugodtan írhatok magának; ez a legkellemesebb állapot."
Author: Madame De Sévigné

Jesen Quotes Pictures

Quotes About Jesen
Quotes About Jesen
Quotes About Jesen

Today's Quote

Gli stolti parlano, i codardi tacciono, i saggi ascoltano"
Author: Carlos Ruiz Zafón

Famous Authors

Popular Topics