Top Jj Quotes

Browse top 47 famous quotes and sayings about Jj by most favorite authors.

Favorite Jj Quotes

1. "Like JJ Abrams,  creators just want to tell a story and entertain people. So why only focus in one way of telling it?Give readers another way to connect with your story.  Entertainment does not need to be contained in one medium. Think about telling your story in many mediums."
Author: Anne Rae Vasquez
2. "Ez az üres és kihalt lakás nem ismerte el ot, ezek a bútorok meg falak néma kritikával fürkészték.Csendjükbe hatolva úgy érezte magát, mint hivatlan vendég a víz alatti, elsüllyedt birodalomban, ahol más, külön idoszámítás van.Saját fiókjait nyitogatva betöronek érezte magát, és önkéntelenül lábujjhegyen járt, attól tartva, hogy felveri a zajos és szertelen visszhangot, mely ingerülten leste az alkalmat, hogy kitörhessen.És midon végre-valahára, nesztelenül surranva szekrénytol szekrényig, darabonként mindent megtalált, és befejezte öltözködését a bútorok közt, amelyek némán, idegenül turték meg ot, midon végre elkészült, és ott állt indulásra készen, kezében a kalappal, zavar fogta el, hogy az utolsó pillanatban sem talál rá a szóra, mely feloldotta volna ezt az ellenséges hallgatást, és lemondóan, lassan, lehorgasztott fejjel elindult az ajtóhoz — miközben az ellenkezo irányba — a tükör mélyébe — a nemlétezo szobák kihalt során — örökre hátat fordítva ráérosen távolodott valaki."
Author: Bruno Schulz
3. "A rohadék nemi hormonok pajkos gyermekbol vérzo, bogo, ájuldozó mosónové változtattak. Ezektol a hormonoktól egyáltalán nem érzem magam noiesnek: minden éjjel nyomorultan fekszem az ágyamban, és a bugyimból dudorodó intimbetét úgy néz ki, mintha faszom lenne."
Author: Caitlin Moran
4. "Tehát végül is azt hiszem, a könyv eredeti címe, a How to be a Woman kicsit félrevezeto. A botladozó, rémiszto és csodálatos évek alatt végig azt hittem, hogy amit akarok, az, hogy nové váljak. Germaine Greer, Elizabeth Taylor, E. Nesbit, Courtney Love, Jilly Cooper és Lady Gaga valamiféle mesébe illo ötvözete. Hogy valamiképpen elsajátítsam a noi lét misztikus muvészetét, és végül varázsereju eszményképe legyek mindazoknak a dolgoknak, amelyek már kezdettol fogva összezavartak és lesújtottak, ott, akkor, 13 évesen, wolverhamptoni ágyamban. Hercegno. Istenno. Múzsa. De ahogy teltek az évek, rájöttem, hogy nem akarok más lenni, csak ember, és kész. Csak egy eredményes, becsületes ember, akivel mások udvariasan bánnak. Egy „a Srácok" közül. Csak épp igazán gyönyöru hajjal."
Author: Caitlin Moran
5. "A habzsolás a szociális segítok által preferált függoség, és ezért tartják minden függoség között a legalacsonyabb rendunek. Ezzel úgy cseszheti szét magát az ember, hogy közben teljesen muködoképes marad, mert muszáj. A kövérek nem engedhetik meg maguknak azt a „luxust", hogy szenvedélyük hasznavehetetlenné, kaotikussá vagy kolonccá tegye oket. Ehelyett lassan úgy pusztítják el magukat, hogy azzal másnak nem okoznak kellemetlenséget. És ezért választják oly sokan a nok közül ezt a függoséget. Azok a titokban habzsoló anyukák. Az a sok KitKat az irodai fiókokban. Azok a boldogtalan, késo éjjeli pillanatok a hutoszekrény fényében."
Author: Caitlin Moran
6. "The historic beauty of BJJ rests not with its ability to allow a smaller man to maim a larger man, but with its ability to allow any man of any size to survive."
Author: Cameron Conaway
7. "I've learned to fall like the BJJ player, to protect the body through controlling the distribution of force by slapping the mat with hands open. With hands open. Hands open. Open. O Pen."
Author: Cameron Conaway
8. "Megcsókoltam a homlokát, mintha abban reménykednék, hogy lesimíthatom a ráncokat, amelyek egyre jobban eltávolították tolem, a szukös otthonunktól, s a közös emlékeinktol; mintha azzal a csókkal becsaphattam és rávehettem volna az idot, hogy tunjön el, és jöjjön vissza máskor, egy másik életben."
Author: Carlos Ruiz Zafón
9. "- Na és maga, hogy áll a nokkel, Daniel?- Igazság szerint nem tudok róluk túl sokat.- Tudni senki sem tud róluk sokat, még Freud sem, sot, talán még ok maguk sem, de nem is kell. Olyan ez, mint az elektromos áram: ahhoz, hogy megüssük vele az ujjunkat, nem szükséges tudnunk, hogyan muködik."
Author: Carlos Ruiz Zafón
10. "They wouldn't have rescued you," he said. "They wouldn't risk bringing an outsider through Kajjil.""Guess I just ruin everything for you, don't I? Give you headaches and keep you from getting rescued-""I told them no," he said, "even when I thought - when I hoped - the Eirnin would have cured me."
Author: Cassandra Rose Clarke
11. "A kapitány bólintott. Összekulcsolt kezét a két térde közé eresztette. Na és a békeszerzodésrol mi a véleményed? kérdezte. A gyerek a mellete ülo férfire tekintett. De az behunyt szemmel ült hátradolve. Aztán a hüvelykujja körnét nézegette végül így felelt: Azt se tudom mi az."
Author: Cormac McCarthy
12. "But when a faithful Muslim is alone by himself, he is not lonely. As a matter of fact being alone is prized by faithful Muslims. There is a Hadith from Imam Sajjad (A.S.) in which the Imam is quoted as saying: 'If all between the East and West were to die, I would not feel lonely as long as the Qur'an was with me."
Author: DR MUHAMMAD ALI SHOMALI
13. "Különös, hogy minden felbukkanó emléknek két tulajdonsága van. A legerosebb, hogy mindig csöndesek, és úgy hatnak még akkor is, ha a valóságban nem voltak annyira csöndesek. Hangtalan jelenések, amelyek pillantásokkal, mozdulatokkal, szótlanul, hallgatva beszélnek hozzám, és hallgatásuk az a megrázó valami, ami arra kényszerít, hogy megragadjam a kabátom ujját, a puskámat, nehogy belévesszek ebbe a felolvadásba, ebbe a meglazulásba, amelyben testem szeretne kiterjedni és szelíden szétfolyni, hogy eljusson a dolgok mögött rejlo hatalmasságokhoz. Azért oly csöndesek ezek az emlékek, mert éppen ez az, ami oly megfoghatatlan nekünk. A fronton nincs csönd. S a front varázsa oly messzire terjed, hogy sohasem kerülhetünk ki belole. Még hátul a depókban és a pihenoszállásokon is mindig fülünkben marad a tuz zümmögése és tompa dörömbölése. Sohasem vagyunk olyan messze, hogy ezt ne hallanók."
Author: Erich Maria Remarque
14. "Rettento színben van, sárga és fakó, arcán már ott vannak azok az idegen vonások, amiket oly pontosan ismerünk, mert már százszor láttuk. Tulajdonképpen nem is vonások, inkább jegyek. Bore alatt már semmi élet nem lüktet; kiszorították a felszínre, belülrol a halál küszködik egyre kijjebb, a szemén uralkodik is már. Itt fekszik Kemmerich bajtársunk, aki még nemrégen lóhúst sütött, és a gránittölcsérben kuksolt velünk együtt – még o az, és már mégsem o, a képe elmosódott, határozatlanná vált, mint egy fényképlemez, amelyre két fölvételt csináltak. Még a hangja csengése is a hamura emlékeztet."
Author: Erich Maria Remarque
15. "Za nejjednodušší podobu vedomí, které se ríká probouzecí reakce a bdelost, odpovídá oblak neuronu jménem retikulární formace v horních cástech mozkového kmene a její spojení s nekterými oblastmi talamu, jakož i mozkové kury."
Author: František Koukolík
16. "Just as on a rubbish heap swept up on a main road a purely fragrant, delightful lotus might there spring up, Even so amidst those rubbish heaps (of men) does the savaka of the Perfectly Enlightened One outshine in insight the blind puthujjana"
Author: Gautama Buddha
17. "Éjjel és nappal érkeznek majd, hogy lássák a csodát, amely újra eljött a világra, és amikor meglátják, vágyakozni fognak utána. Mert a sárkányok nem mások, mint testté lett tuz, a tuz pedig hatalom."
Author: George R.R. Martin
18. "Nagyon szomorú napok következtek; komor az élet az olyan házban, mely üresnek látszik, mert örökre eltunt belole valaki, akit annyira megszoktunk, és ha kezünkbe akad a halott valamilyen kedves holmija, mindig friss fájdalommal telnek meg a napjaink. Egy-egy emlék érinti minduntalan szívünket s megsebzi. Itt a karosszéke, a napernyoje ott maradt az elocsarnokban, ez az o pohara, amelyhez a lány még hozzá sem nyúlt. És minden szobában hányódik valamilyen apróság: az ollója, egy kesztyu, az a könyv, melynek lapjait elnehezedett ujjai meggyurték; ezer semmiség fájóan jelentos lesz, mert ezer apró részletre emlékeztet. És üldöz a hangja! Azt hisszük, hogy ot halljuk. Menekülni szeretnénk, bármerre, bárhová, kiszökni ennek a háznak kísérteti közül. De maradni kell, mert mások is vannak, akik maradnak, s ok is szenvednek."
Author: Guy De Maupassant
19. "Az elso gondolatot mindig egy második követi, egyik rejtély szüli a másikat: vajon ugyanannyira élo-e mindenki más, mint o maga? A novére például számít-e önmagának, ugyanolyan fontos-e önmaga számára, mint Briony? Ceciliának lenni, az vajon ugyanolyan élettol pezsgo állapot-e, mint Brionynak lenni? Van-e novérének is hullámtörés mögé rejtett titkos, igazi énje, és tölt-e vele idot, gondolkozik-e rajta, arca elé tartva egyik kinyújtott ujját? Van-e mindenkinek, apját, Bettyt, Hardmant is beleértve? Ha igen, akkor a világ, a társadalmi világ elviselhetetlenül bonyolult, kétmilliárd hang szól benne, és mindenkinek egyformán fontosak a gondolatai, mindenki egyformán ragaszkodhat foggal-körömmel az élethez, miközben egyedülállónak hiszi önmagát, pedig senki sem az. Az ember akár bele is fulladhat a jelentéktelenségbe."
Author: Ian McEwan
20. "Csakhogy egy ilyen város mindig kitermeli az álmatlanjait; maga is álmatlan szervezodés, örökké éneklo vezetékekkel; sok millió lakója között mindig akadnak olyanok, akik kifelé bámulnak az ablakon; nem pedig alszanak, mint szoktak. És minden éjjel mások. Hogy most éppen o, és nem más, az mero véletlen."
Author: Ian McEwan
21. "I remember your parents' funeral, JJ. It was the hardest one I'd ever done in my career... I didn't think I was going to make it through the service, but I looked out and saw you, JJ, standing there in the pew. Your eyes were dry. Your chin was up. I saw such strength. I wondered what your parents did that made you so strong at such a young age. But then I noticed you were holding Phillip's hand tightly, just like you are now, and I knew where all that strength came from. It's from each other. You get strength from each other. Whatever you face in life, I hope you face it like you are now. Han in hand. United. If you do that, you'll make it. You'll have a wonderful marriage."
Author: Jillian Dodd
22. "JJ Abrams is definitely a guy that when he calls, you want to answer. He's incredibly focused. When he was shooting the pilot on 'Lost,' we'd do a take and he'd go back to his tent and be working on the first episodes of 'Lost' as well as the cliffhanger for the eighth season of 'Alias.' He's an incredible multitasker."
Author: Jorge Garcia
23. "Ezek közt a valószínuleg soha fel nem fedezett dolgok között – mert mind szétporladnak még jóval azelott, hogy bárki bárhonnan ideérhetne – ott lesz egy kaliforniai utca egy bizonyos darabkája is, ahol egyszer, egy sötét, nyári délutánon, a lassulás elso évének vége felé két gyerek térdelt együtt a hideg földön. Az ujjukat a nedves betonba nyomták, és a legigazabb, legegyszerubb dolgot írták bele, amit csak ki tudtak találni: a nevüket, a dátumot és a következo szavakat: itt voltunk."
Author: Karen Thompson Walker
24. "Volt valami a levegoben. Mintha lelassult volna az ítéloképességünk is, lazultak volna a gátlásaink. Pedig én mindig úgy gondoltam, hogy pont az ellenkezojének kellett volna történnie. Hiszen a lassulás kezdete után minden cselekedetünk valamivel több erofeszítést igényelt, mint elotte. Megváltoztak a fizikai törvényszeruségek. A kés például egy picit jobban húzta a kezet, a mutatóujj picit nehezebben simult a ravaszra. Ráadásul egy kicsit több idot is kaptunk meggondolni, amit tenni készülünk. Ki tudja, mennyi idore van szükség, hogy meggondolja magát az ember? Senki nem mérte még meg, mennyi ido kell a megbánáshoz. De a felerosödött gravitáció nem volt elég, hogy ellensúlyozni tudjon bizonyos más eroket, hatalmasabb, ismeretlenebb eroket. Az indulatokat semmiféle fizikai törvényszeruség nem tudja kordában tartani."
Author: Karen Thompson Walker
25. "Nem lehet a múlt dolgoknak útjába állni, hogy elo ne jöjjenek."
Author: Ken Kesey
26. "Indian business women like Indra Nooyi, Chanda Kochhar, Naina Lal Kidwai, Shikha Sharma, Swati Piramal, Anu Agha, Swati Piramal, Sulajja Firodia Motwani and Zia Mody have put India on the global firmament."
Author: Kiran Mazumdar Shaw
27. "Karou szeretett volna olyan lány lenni, aki önmagában teljes, jól érzi magát magányosan, és derus. De nem olyan volt. Magányos volt, és félt a benne lévo hiányosságtól, mintha az képes volna terjeszkedni… és megszüntetni ot. Arra vágyott, hogy mellette legyen valaki, aki kézzel fogható. Könnyed ujjak a tarkóján és egy hang, amely fogadja a sötétben. Valaki, aki esernyovel várja, hogy hazakísérje az esoben, és napsugárként mosolyog rá, amikor megjön. Aki táncol vele az erkélyén, megtartja az ígéreteit és ismeri az o titkait, és teremt egy aprócska világot, bárhol legyen is, csakis Karouval meg a maga karjával, suttogásával és Karou belé vetett bizalmával."
Author: Laini Taylor
28. "...mert maguk voltak a létezés, miközben a létezésbol mégis ki voltak zárva, vagyis oly közel estek a létezéshez, hogy azonossá váltak vele, és a létezés nem látszik soha, így hát ha itt voltak is, amikor nem voltak itt, belolük soha nem maradt semmi, csak a vágyakozás, hogy jöjjenek, csak a félelem, hogy jönni fognak, csak az emlékük maradt, hogy jártak itt, de a legfájóbb az volt, nézett föl Genji herceg unokája az égre, hogy amelyik egyszer itt volt, az soha többé nem jött vissza."
Author: László Krasznahorkai
29. "Nagy sóhajjal fölvette hát azt a könyvet, amelyet az elobb Violetnek ajánlott, és mint annyiszor életében, most is az olvasásban talált menedéket a borzalmas helyzet elol."
Author: Lemony Snicket
30. "Fel a fejjel!" Édesapjuk mindig ezt szokta mondani, ha valami nem sikerült a legjobban, és ez pontosan azt jelentette, hogy itt az ideje félretenni a búslakodást! – Igazad van! – mondta Klaus. – De olyan nehéz felemelni a fejünket, ha valaki teljes erovel nyomja lefelé!"
Author: Lemony Snicket
31. "Ordinary man can try million times..but only a ambitions man try diffrent in million ways...create new ways to solve existing problems.jj"
Author: Mahatma Gandhi
32. "Tom Byron is my friend. JJ Michaels is my friend. I haven't heard from him. I don't know what he believes. A couple of other have called but I haven't called them back."
Author: Marc Wallice
33. "„A lelkiismeretrol" szóló fejtegetésében említ egy asszonyt, aki tiszta szentnek tartotta magát, és minden éjjel a legmocskosabb kicsapongásokról álmodott. Durva példa ez arra, amit kompenzációnak nevezünk. Azt is tudjuk, hogy olyan emberek, akik a legsötétebb oldalukat élik ki, a jobbik énjüket pedig elfojtják, néha Krisztusról, az emberiség megváltójáról stb. látnak különféle álmokat."
Author: Marie Louise Von Franz
34. "Vjera je najjace od svih zemaljskih oružja. Nepobjedivo. I zato naš narod, malen medu velikima, još uvijek živi i visoko diže svoj stijeg. Neka dršcu svi silnici, krunjeni i nekrunjeni, jer nad njima vjecno lebdi pravda - a u nama živi vjecna snaga - naša vjera."
Author: Marija Jurić Zagorka
35. "During his hajj, Malcolm [Malcolm X] fell into a new Islam with the same blind faith that he had given to Elijah. Since he lived just a year after his hajj, Mecca became the neatly presented and cinema-friendly conclusion to his lifelong thread of transformations: but he finally found the Truth and then Allah took him home. But if he lived longer, I think he would have called out the Arabs."
Author: Michael Muhammad Knight
36. "Shut up!" Henry says, "You're going to wake up Jerry Rice.""Jerry Rice?" Carter says, covering his mouth with a hand. I don't think I've ever seen Carter laugh so hard."Carter, would you like to be the godfather?" Henry asks. "You know, in case anything happens to me and Woods this week?""Charming," Carter says. "I''d be honored. Does JJ get to be godmother?""Obviously," I say."Can I hold Jerry Rice?" JJ asks. "He''s so cute.""No way, man," I reply. "I don't want to wake that thing up before practice. We'll be late if we have to feed it.""What does it eat?" Carter asks."I have to breast-feed, cause I'm the mom," Henry says, continuing to push the stroller toward the locker room."Actually," I say, "It eats a metal rod, made out of, like, lead. So basically, we're learning how to poison babies.""Radical," JJ says as we approach the gym,"
Author: Miranda Kenneally
37. "Henry?' JJ asks.'Asleep in my bed.''What?' Ty exclaims."
Author: Miranda Kenneally
38. "Henry looks from my face back to the field, and his eyes pop open wide. I turn to see why he's gaping: JJ and Carter are messing around, tryingto shove a scrawny wide receiver into Jerry Rice's stroller."JJ!" Henry yells, "You can't fit a freshman in that stroller."
Author: Miranda Kenneally
39. "I think JJ will tell me that he loves me soon," Lacey says to Kristen. "He definitely will," Kristen says. "I can tell by the way he looks at you."I force myself to cough so I don't laugh. JJ stares at Lacey the way he stares at every one of the Titans' cheerleaders. It's the same way he stares at cheese fries, for that matter."
Author: Miranda Kenneally
40. "You're right, man! Thesecorndogs are crap!" Drew yelled,launching a corndog straight at JJ'sface."
Author: Miranda Kenneally
41. "VECNOSTISvako na svetu ima jednu dužnostkoju nikad nije imao niko drugi.Odgonetaj je odmah. Nemoj da docekašgodine, da staneš nasred sveta i pitaš: šta cu biti?Najteža zagonetka je detinjstvo,Ali ono jedino ima odgovor.Raduj se što si dete. To je velika stvar. I ponavljaj u sebi, ponavljajjednu jedinu ozbiljnu opomenu medusvim igrama:Stici ce samo onaj koji ide."
Author: Miroslav Antić
42. "A gyerekkorom nem hiányzik, de az igen, ahogyan örömömet leltem a kis dolgokban, még akkor is, amikor a nagyobb dolgok összeomlottak körülöttem. Nem tudtam irányítani a világot, amiben voltam, nem tudtam otthagyni fájdalmas dolgokat, embereket vagy pillanatokat, de örömömet leltem kis dolgokban, boldoggá tettek. A tejsodó édes és krémes volt a számban, a sötét gyümölcsdarabok a vastag, rágós pudingban jellegzetes ízuek, és talán meghalok még éjjel, talán soha nem kerülök haza, de finom vacsora volt, és hittem Lettie Hempstockban."
Author: Neil Gaiman
43. "I know it is a massive risk, I know. I could be killed. I have made up my mind that as long as the LRA have my son, JJ and there remains a drop of life in me, they shall always have me to deal with," -Joseph Dahr."
Author: Ray Anyasi
44. "You have to look backward to see the future," he often said to his residents.--- stated by Dr Najjar. So true in many settings"
Author: Susannah Cahalan
45. "I really want to meet and work with JJ Abrams. Everyone talks about what a nice director he is, and he has kids and stuff, so he sounds really awesome, not to mention he makes awesome movies."
Author: Ty Simpkins
46. "Nem állt össze semmi. Minden elkülönült. S így minden rá várt, erofeszítést tenni, hogy összeálljon, megmozduljon, létrejöjjön bármi."
Author: Virginia Woolf
47. "Olyan biztonságosnak látszott rágondolni. Szellem, levego, semmi, valami dolog, amivel könnyen és biztosan játszhat éjjel-nappal, ez volt o, majd hirtelen mégis kinyújtotta a kezét, belefacsart a szívébe."
Author: Virginia Woolf

Jj Quotes Pictures

Quotes About Jj
Quotes About Jj
Quotes About Jj

Today's Quote

Fine job, cowboy. You work to be this stupid, or is it innate?"
Author: Caitlin Kittredge

Famous Authors

Popular Topics