Top Keino Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Keino by most favorite authors.

Favorite Keino Quotes

1. "Nuoren ihmisen on murrosiässä ensin hylättävä kaikki, mikä hänelle siihen asti on ollut rakasta, jotta hän voi rakentaa uudet arvot. Samoin Friedrich Nietzsche, joka ei koskaan ollut kokenut puberteetin kapinaa ja joka 12 vuotiaana oli kirjoittanut sovinnaisia ja pikkuvanhoja merkintöjä päiväkirjaansa, ryhtyy nyt 25 vuotiaana hyökkäämään hänelle aiemmin arvokasta kulttuuria vastaan, alkaa pilkata sitä, vääristellä sitä absurditeettiin asti. Eikä hän tee sitä aikuistumassa olevan nuoren ihmisen keinoin vaan filologin ja filosofian professorin pitkälle kehittyneen älyn asein.On aivan selvää, että tällä kielellä on voimaa ja että se tekee vaikutuksen."
Author: Alice Miller
2. "Mikä etu, mikä verraton taivaan lahja onkaan mielihyvän ilmaisemisen taito äänin ja elein. - Ensin hyräilin, sitten sain tuon jäljittelemättömän kyvyn heilautella häntääni mitä siroimmissa kiekuroissa, sitten ihmeellisen lahjan ilmaista yhdellä pikku sanalla iloa, surua, riemua ja ihastusta, kauhua ja epätoivoa, sanalla sanoen kaikkia tunteita ja intohimoja mitä moninaisimpine vivahteineen. Tämä pikku sana on miau. Mitä on ihmisen kieli verrattuna tähän kaikkein yksinkertaisimpaan ajatuksen ilmaisukeinoon!"
Author: E.T.A. Hoffmann
3. "Aikaa myöten lähes kaikki ihmiset käyvät tarpeettomiksi tavaroiden, ravinnon, palveluiden ja uusien koneiden tuottajina ja käyttökelpoisten ideoiden lähteenä talouselämässä, tekniikassa ja luultavasti myös lääketieteessä. Jos siis emme keksi syitä ja keinoja arvostaa ihmisiä koska he ovat ihmisiä, voimme yhtä hyvin, kuten monesti on ehdotettukin, pyyhkäistä heidät pois maan päältä."
Author: Kurt Vonnegut
4. " Anagram of Seeking by Susan Laughter Meyers Sit, unplanted, with your back to a tree, or sink to your knees.If sorrow drowns the hour, let yourself keen, each hurt recalled, the heart a siegeof old wounds. If startled by joy, let yourself sing. Light dims, the air cools your skin.Unclear , what it is you're seeing-each monotone hoot of the owl, a sign-less clear what can't be seen:the soul, a spirit, the king of kings? This density of leaves and skeinof tenuous moss, yours. here and now, seinelife's good fish. Child, singethe night, boldly. O lost see, catch fire and seek. "
Author: Susan Laughter Meyers

Keino Quotes Pictures

Quotes About Keino
Quotes About Keino
Quotes About Keino

Today's Quote

I do like to keep mementos from my work, whether they be photos, the backs of make-up chairs or even props and clothes."
Author: Adam Garcia

Famous Authors

Popular Topics