Top Meg Quotes

Browse top 858 famous quotes and sayings about Meg by most favorite authors.

Favorite Meg Quotes

1. "L'amore se ne infischia del soldo, l'amore è più caldo del caldo. Che sia vinta la guerra o sia persa, è l'amore che il mondo attraversa. L'amore non fa rima né ha ragioni, l'amore rende pazzo chi lo ha. L'amore sopravvive alle stagioni […]. L'amore vince i giochi, ogni contesa, che scoppi sulla terra o dentro al mare. Nessuna risorsa è meglio spesa, di quelle bruciate per amare."
Author: Ali Smith
2. "So I pulled a gun on him and demanded his wallet."The soda in my mouth becomes the soda in my nose. "You had a gun?" I cough and sputter into my napkin.Mom's eyes go round and she pressed her finger to her lips, mouthing, "Shhh!""Where did you get a gun?" I hiss."Oliver lent it to me. He was always looking out for me. Told me to shoot first and run. He said the asking-questions-later part was for the police." She grins at my expression. "Does that earn me cool points?"I swirl a fry in the mound of ketchup on my plate. "You want cool points for pulling a gun on my father?" I say it with all the appropriate disdain and condescension it deserves, but deep down, we both know she gets mega cool points for it."Psh." She waves her hand. "I didn't even know whether or not it would fire. And anyway, he didn't hand me his wallet. He propositioned me instead.""Okay. Ew.""Not like that, you brat."
Author: Anna Banks
3. "Az öreg elkísért a falu végéig, ott azután megmutatta az utat, és megmagyarázta, hogy merre kell mennem. Már akkor nem tetszett nekem a dolog. Mr. Mansfield magyarázatának a lényege az volt, hogy idonként egy bükkfaerdon kellett keresztülmennem, amit egy nyírfaerdo váltott fel, és egy tölgyfaerdo is nagy szerepet játszott. De én, sajnos, kora ifjúságomtól kezdve városlakó voltam, és a szellemtudományok kizárólagos híve. Sose tudtam két fát megkülönböztetni egymástól."
Author: Antal Szerb
4. "A muvészi tevékenység nem más, mint kész tételek dedukciója. A muvészek késobb már semmi újat nem fedeznek fel, csak a kezdetben gondjaikra bízott titkot tanulják meg egyre jobban megérteni; alkotóerejük szüntelen exegézis, egyetlen versfeladványhoz írt kommentár. A muvészet egyébként nem oldja fel teljes egészében a titkot, az végül is megfejthetetlen marad. A csomó, amelyre a lelkünket kötötték, nem hamis csomó, amely egy rántással kioldható. Ellenkezoleg, egyre jobban megszorul. Babrálunk vele, követjük a szálat, keressük a végét, és e babrálásból megszületik a muvészet."
Author: Bruno Schulz
5. "No doubt Pain as God's megaphone is a terrible instrument; it may lead to final and unrepented rebellion. But it gives the only opportunity the bad man can have for amendment. It removes the veil; it plants the flag of truth within the fortress of a rebel soul."
Author: C.S. Lewis
6. "He considered telling her about his years as a big-time smuggler, but he doubted it would improve his odds of getting laid. Once upon a time, sure, absolutely—but hers was a generation that grew up on homegrown or Humboldt and thought Panama Red was a merlot. Gaspers suspected the young bartender would have been more impressed to meet a guy who worked for Apple, or maybe a professional skateboarder."
Author: Carl Hiaasen
7. "Azok a szavak, amelyekkel gyermekkorunkban - gonoszságból vagy tudatlanságból - megmérgezik a szívünket, beleivódnak az emlékezetünkbe, és elobb vagy utóbb felemésztik a lelkünket."
Author: Carlos Ruiz Zafón
8. "Aki igazán meg akar szerezni egy not, annak meg kell tanulnia a másik fejével gondolkodni, és tudnia kell, hogy eloször mindig a no lelkét kell meghódítania."
Author: Carlos Ruiz Zafón
9. "Depose sul tavolo la cartella in cui teneva i risguardi da inserire prima del frontespizio e prese a sfogliarli con aria assente. «Ogni libro dovrebbe cominciare con una pagina vuota» aveva detto una volta a Meggie. «Meglio se scura: rosso scuro, blu scuro, a seconda del colore della copertina. Quando apri il libro, è come se fossi a teatro. Il sipario copre il palcoscenico. Tu lo tiri da parte e ha inizio la rappresentazione.»"
Author: Cornelia Funke
10. "Historier har aldrig nogen slutning, Meggie" havde han engang sagt til hende, "selvom bøgerne gerne vil bilde os det ind. Historierne går altid videre, de slutte lige så lidt på den sidste side, som de begynder på den første."
Author: Cornelia Funke
11. "It wasn't enough for Megadeth to do well; I wanted Metallica to fail."
Author: Dave Mustaine
12. ".. e traine questa lezione: che l'essere soddisfatti di sé significa essere vili e ignoranti, e che è sempre meglio aspirare a qualcosa che essere ciecamente, e impotentemente, felici"
Author: Edwin A. Abbott
13. "– A következo a helyzet, Wade. Te egy úgynevezett „emberi lény" vagy. Az ember egy nagyon okos állatfajta. És mint a bolygónk összes többi állata, mi is egy egysejtu organizmustól származunk, amely évmilliókkal elottünk élt. Az élet kialakulásának folyamatát evolúciónak hívjuk, errol késobb még tanulni fogsz. Hidd csal el, függetlenül attól, amit eddig mondtak neked, igazából így jelentünk meg ezen a bolygón. Van rá egy csomó bizonyíték, a sziklák régóta orzik a titkot. Ja, hogy van az a sztori? Hogy mindannyiunkat egy Isten nevu, oltári nagy hatalmú pofa teremtett, aki az égben él? Az csak mese habbal. Az egész Isten-sztori igazából egy osrégi blöff, amivel az emberek már évezredek óta szédítik egymást. Mi találtuk ki. Ahogy a Télapót és a Húsvéti Nyuszit is. Igaz is. Nincs se Télapó, se Húsvéti Nyuszi. Ezek is kitalációk. Bocs, kölyök. Szokd meg."
Author: Ernest Cline
14. "Valószínuleg foglalkoztat a kérdés, hogy mi lesz veled. Erre könnyu a válaszolni. Ugyanaz történik majd veled, mint minden egyes emberrel, aki valaha élt. Meg fogsz halni. Mind meghalunk. Ez van. Hogy mi történik velünk, amikor meghalunk? Nos, ebben sincs konszenzus. De minden jel arra utal, hogy semmi sem történik. Egyszeruen csak meghalunk, az agyunk leáll, és aztán már nem leszünk itt, hogy mindenféle keresztkérdéseket tegyünk fel. Ja, hogy ezzel kapcsolatban is hallottál mindenféle sztorit? hogy van egy „mennyország" nevu csodálatos hely, ahol nincs több fájdalom és halál, és örökké élhetünk az állandó boldogság állapotában? Ez is teljes kamu. Mint az az Isten-sztori. Nincs bizonyíték a mennyország létezésére, és soha nem is volt. Ezt is csak kitaláltuk. Ezt hívják vágybeteljesíto gondolkodásnak. Mostantól tehát úgy kell élned az életedet, hogy tudod: egy nap meghalsz, és örökre eltunsz. Bocs."
Author: Ernest Cline
15. "Férfit meg szabad ölni. Megátalkodni is szabad. De megsérteni nem."
Author: Ernest Hemingway
16. "Nem nehéz dolog muvelt embernek látszani, annyi az egész mesterség, hogy ne fogasd rajta magadat valami tudatlanságon. Az ember manoverezik, elsikkasztja a nehézségeket, megkerüli az akadályokat, s egy lexikon segítségével lefoz mindenkit. Minden ember olyan buta, mint a liba, és olyan tudatlan, mint a szamár."
Author: Guy De Maupassant
17. "És most a halálomat érzem mindenben, akármit csinálok. Minden lépés a halálhoz visz közelebb, minden mozdulat, minden lehelet annak az utálatos munkáját sietteti. Lélegzés, alvás, evés, munka, álom, minden, amit csinálunk – halál. Egyszóval élni annyi, mint meghalni!"
Author: Guy De Maupassant
18. "Esistono certi scrittori religiosi o meglio morali, i quali sostengono che in questo mondo la virtù è la via sicura della felicità e il vizio quella dell'infelicità: dottrina veramente sana e consolante, contro cui abbiamo un'obiezione sola, e cioè che non è vera."
Author: Henry Fielding
19. "Az ebben a korszakban kibontakozó levélmufaj s mai idok újságjának szerepét töltötte be, vagy még inkább az irodalmi folyóiratét, amely szinte közvetlenül a tudós-levelezésbol alakult ki. A levélírás, akárcsak az ókorban, amelyet e tekintetben talán még jobban és hasznosabban utánoztak, mint bármilyen más területen, muvészet volt. […] A levelek általában azzal a megfontolással íródtak, hogy késobb, szélesebb körben publikálásra kerülnek, vagy mindenesetre annak a tudatában, hogy a címzett másoknak is megmutatja oket."
Author: Johan Huizinga
20. "Megértettem, hogy a tanulásnak soha sincs vége, s olyan folyamatról van szó, amelyet szinte minden nap újra kell kezdenünk."
Author: Johan Huizinga
21. "I'm really fortunate that I've had some mega hits."
Author: Juice Newton
22. "These megaleaks... They're an important phenomenon, and they're only going to increase."
Author: Julian Assange
23. "You think I don't know pain?" Puck shook his head at me. "Or loss? I've been around a lot longer than you, prince! I know what love is, and I've lostmy fair share, too. Just because we have a different way of handling it, doesn't mean I don't have scars of my own.""Name one," I scoffed. "Give me one instance where you haven't—""Meghan Chase!" Puck roared, startling me into silence. I blinked, and he sneered at me. "Yeah, your highness. I know what loss is. I've loved thatgirl since before she knew me. But I waited. I waited because I didn't want to lie about who I was. I wanted her to know the truth before anything else.So I waited, and I did my job. For years, I protected her, biding my time, until the day she went into the Nevernever after her brother. And then youcame along. And I saw how she looked at you. And for the first time, I wanted to kill you as much as you wanted to kill me."
Author: Julie Kagawa
24. "Meghan!" The voice called to me again, and I recognized it now. It was his voice, the voice of my knight, frantic and tormented, pulling me back from the void. "Meghan, no!" it pleaded, echoing in the blackness. "Don't do this. Come on, wake up. Please." The last word was a desperate, whispered sob, and I opened my eyes."
Author: Julie Kagawa
25. "Meghan's in lo-ove," sang the phouka, making my heart stop. "Meghan's in lo-ove. Meghan and Ash, sitting in a tre--"-Tiaothin"
Author: Julie Kagawa
26. "Are you all right?""Never again," he muttered, almost to himself. His eyes were still closed, and I wasn't sure he knew I was there. "I will not watch that happen again. I won't…lose another…like that. I can't…" "Ash?" I whispered, touching his arm.His eyes opened and his gaze dropped to mine. "Meghan," he murmured, seeming a bit confused that I was still there. He blinked and shook his head. "Why didn't you run? I tried to buy you some time. You should've gone ahead.""Are you crazy? I couldn't leave you to that thing. Now, come on." I took his hand, tugging him off the post while glancing nervously at the frozen dragon. "Let's get out of here. I think that thing just blinked at us."His fingers tightened on mine and pulled me forward. Startled and overbalanced, I looked up at him, and then he was kissing me."
Author: Julie Kagawa
27. "I was here for Meghan. Because I loved my princess and I wanted her to be happy. Even if her happiness meant she was with someone else. Even if that someone else was my arch rival. I wanted her to be happy."
Author: Julie Kagawa
28. "Sloppy, Mega," I mutter. I still can't see. I wipe my bloody nose on my sleeve and reach out to feel what I hit."That's my dick," Ryodan says. I snatch my hand away. "Gah!" I choke out. I can feel my face again—because, like, it's going up in flames. What kind of universe makes me reach out at exactly that fecking level to feel what I think is a wall and puts my hand on a penis?Then I remember this is Ryodan and scowl. "You did that on purpose!" I accuse. "You saw my hand go out and you stepped right into it!" "I'd do that why, kid?"
Author: Karen Marie Moning
29. "Apakah gunanya memaksa orang laki-laki menyimpan uang, apabila perempuan yang memegang rumah tangga tiada tahu akan harga uang itu!"
Author: Kartini
30. "One more thing," Megan said, stopping Doug in his tracks.His shoulders slumped and he turned around. "What? You want my kidney?""I want in on the next ultimate Frisbee game," Megan said.Doug grinned. "You're playing skins."Megan grinned back. "We'll see about that."
Author: Kate Brian
31. "Soha meg nem fordultak a fejemben a lelki betegség hatalmi vonatkozásai. Gondold csak meg: minél orültebb az ember, annál nagyobb lehet a hatalma. Vedd Hitlert. Tébolyban az ero."
Author: Ken Kesey
32. "Gideon mi lasciò, si alzò e si avvicinò a Mr Whitman. «Dovrò ammanettarlo» disse con un sospiro. «E poi bisogna fasciare la ferita del dottor White.»«Sì, e poi dobbiamo liberare gli altri dalla stanza del cronografo»aggiunsi. «Ma prima sarà meglio mettersi d'accordo sulla storia da raccontare.»«E prima ancora devo assolutamente baciarti» concluse Gideon abbracciandomi di nuovo."
Author: Kerstin Gier
33. "Året er 1945. Den 26. mai kom politimesteren i Arendal til Nørholm og forkynte husarrest for min kone og meg for 30 dager. Jeg ble ikke varslet. Min kone utleverte ham på forlangende mine skytevåpen. Jeg måtte da skrive til politimesteren efterpå at jeg også hadde to store pistoler fra siste olympiaden i Paris, han kunne hente dem når han syntes. Samtidig skrev jeg at husarresten vel ikke var bokstavelig å forstå, jeg hadde jo jordbruk vidt omkring fra gården, og det trengte tilsyn. Efter noen tid kom lensmannsbetjenten i Eide og hentet de to pistoler."
Author: Knut Hamsun
34. "Megs to Jules "Go get your apagasms."
Author: Kristen Proby
35. "The first thing I needed, possibly the only thing, was to kiss her and I did, for as long as I could. I let us both breathe for a minute, and I perched her on a counter so I could touch the face I'd missed so much. I poured every bit of frustration, anger, sadness, and worry into that kiss. Meg understood and received it all, pushing her fingers into my hair and giggling against my lips. I didn't care that anybody passing by could be watching us through the window, or that I could fall right there and sleep for a week."
Author: Laura Anderson Kurk
36. "Meg," he whispered. "It wouldn't be real love if there weren't the possibility for another response to him. If we couldn't choose not to love him, then our love would be empty. That's why there's evil in this world, because there's free choice in this world. He allows the one to prove the other."
Author: Laura Anderson Kurk
37. "Come with me,' Mom says.To the library. Books and summertimego together."
Author: Lisa Schroeder
38. "Viszonzásul elárulom, hogy nincs egyetlen szó a leveliben, amely ne volna kedves nekem: alig is merem elolvasni oket, mert akkor, ugye, már olvastam oket; és ha nem vigasztalnám magam azzal, hogy ezt többször is megtehetem, ugyancsak lassan haladnék; másrészt viszont hajt a türelmetlenség, s falom a sorokat."
Author: Madame De Sévigné
39. "I didn't mean to tell you," Mrs. Whatsit faltered. "I didn't mean ever to let you know. But oh, my dears, I did so love being a star!" "Yyouu are sstill verry yyoungg," Mrs Witch said, her voice faintly chiding. The Medium sat looking happily at the star-filled sky in her ball, smiling, and nodding and chuckling gently. But Meg noticed that her eyes were drooping, and suddenly her head fell forward and she gave a faint snore."Poor thing," Mrs Whatsit said, "we've worn her out. It's very hard work for her."
Author: Madeleine L'Engle
40. "Eltávozásod, melyre meggyötört lelkem, bármily leleményes is, nem tud elég gyászos jelzot találni, örökre megfosztott attól, hogy szemedbe tekintsek, abba a szempárba, ahonnan annyi szerelem sugárzott felém, mely oly indulatokat gerjesztett szívemben, miktol elöntött az öröm, s melynek mindent pótoltak az életben, és tökéletesen kielégítettek. Jaj, nem látja már szemem az egyetlen fényforrást, melybol ragyogását kapta; nem is használom másra, mint szüntelen könnyhullatásra, mióta megtudtam, hogy úgy döntöttél: visszatérsz hazádba; hisz ez a gondolat oly elbírhatatlan, hogy gyilkosommá válik nemsokára. S lásd, közben mégis azt érzem, hogy voltaképpen még a kínokhoz is ragaszkodom én, mert te, egyedül te vagy okozójuk, s én, mihelyt megláttalak, neked szántam az életemet, hát most még abban is találok egy szikrányi gyönyöruséget, ha feláldozhatom érted."
Author: Mariana Alcoforado
41. "It was personal to me." ~Kathleen Kelly (Meg Ryan) in You've Got Mail"
Author: Nora Ephron
42. "One of the funny things of being a producer, you have these fleeting, intense relationships with people, and they go off to global megastardom, and you don't see them."
Author: Paul Epworth
43. "People in Scotland appreciate homegrown talent, but it's getting harder and harder to get films made in Britain."
Author: Robert Carlyle
44. "If we fail, the planet will grow sterile and your people will die in hunger, thirst and waves of plagues. Our people and the thrm's will die more slowly because the poisons here will render us unable to conceive. The skies will cease to be blue, the land will lose its verdure and the seas, well, the seas will be the first to go. Anything that does survive will be broken, mutant, discontinuous from us and mutually exclusive. It will be the new life of a shattered world, a world for chitinous, crawly things, not one for soft and tender emotion. I hope, child, I have answered your question."Meg said nothing. None of it made sense, but she still felt an urge to deny it, deny it, even though Ekaterina's strange, rolling words carried a ring of truth. Suddenly, the autumn chill cut through all her layers of bundling wraps. She could not stop shivering."
Author: Robert Stikmanz
45. "There are many critics who think the megachurches thrive on people who enjoy dramatic Sunday services with fine music but don't wish to become very 'religious' on a day-to-day basis - that the megachurch appeal is a mile wide and an inch deep."
Author: Rodney Stark
46. "[…] folyvást azon gondolkodom, milyen nagyot is fordult mostanában a világ, és hogy az emberek holnap mit meg nem tesznek az ellen, amit ma még félelmükben vagy érdekbol vallanak és meg is cselekszenek."
Author: Samuel Pepys
47. "Juk kur nors visada vyksta koks nors karas, kad galetum iškišti savo kvaila makaule iš už kampo, o snaiperis paslaugiau tau ištaškytu smegenis."
Author: Sigitas Parulskis
48. "What I don't get is how this helps me. You two get superpowers, and I get what?"Cian smiled broadly. "You have a power, Meggie. You have a magical pussy. It was sleeping with you together that brought us into our power. That vagina of yours is pure gold, lover." Meg gave Cian a playful shove and rolled her eyes while he and his brother had a good laugh."Don't go expecting to use it on anyone else," Beck said as though the thought had suddenly occurred to him. "That only works on the two of us."Meg walked up to him and gave him a saucy smile. "Yes, Beck, I was planning on opening up shop. I was going to hang a sign on the cottage door and charge for it."
Author: Sophie Oak
49. "De nem mondta-e meg már Shakespeare is, hogy aki mosolyog, gazember is lehet?"
Author: Stephen King
50. "Not so tough. And my name isn't Cookie.""Right. It's Coco."She took a chance. "It's actually Meg."He leaned in close, his breath warm on her cheek--smelling faintly of whiskey and mint. "Is that what you want me to call you when I'm fucking you?"
Author: Sydney Croft

Meg Quotes Pictures

Quotes About Meg
Quotes About Meg
Quotes About Meg

Today's Quote

Masculine ideals have become very confused in the modern world."
Author: Andrew Dominik

Famous Authors

Popular Topics