Top Minciuna Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Minciuna by most favorite authors.

Favorite Minciuna Quotes

1. "În tara noastra, totul e posibil. Mahalaua e eligibila, grotescul e rentabil. Se poate face cariera pe baza de tupeu, minciuna, bîzdîc si fermentatie viscerala. Lumea se distreaza. ‘Baietii rai' se cauta prin alte cotloane. De pilda, printre intelectuali. Intelectualii sînt o adunatura de profitori, golani, fascisti, fii de nomenclaturisti, pupincuristi, antieuropeni sau, din contra, vînduti strainilor. Acolo e buba! În preajma lui Socrate, care l-a corupt pe Platon, care l-a corupt pe Aristotel, care l-a corupt pe Alexandru cel Mare, care ne-a corupt pe toti."
Author: Andrei Ple?u
2. "Patrunzînd în infernul literar, îi vei cunoaste minciuna si veninul; rupt de realitate, caricatura a propriei tale fiinte, nu vei putea trai decît experiente formale, indirecte; vei fi înghitit de cuvînt. In afara de carti, niciun alt subiect de discutie. Cît despre oamenii de litere, ei nu-ti vor fi de niciun folos. De asta însa ai sa devii constient prea tîrziu, dupa ce anii tai cei mai buni se vor fi irosit într-o lume superficiala, lipsita de substanta. Distins e numai insul sterp, cel care piere cu secretul lui, pentru ca nu se înjoseste sa-l scoata pe tejghea: sentimentele dezvaluite, sînt o umilire a ironiei, o palma la adresa umorului..."
Author: Emil Cioran
3. "La cel ce vrea sa fie drept pâna-n adâncul sufletului chiar si minciuna devine filantropie."
Author: Friedrich Nietzsche
4. "Adevarul este cea mai buna minciuna"
Author: Ileana Vulpescu
5. "Unii vor spune ca povestea asta este o minciuna, ceea ce nu inseamna ca ceva care nu s-a petrecut este numaidecat o minciuna."
Author: John Steinbeck
6. "Ca era dimineata ori seara, vineri ori duminica ? ii era totuna; era la fel, aceeasi durere surda, chinuitoare, care nu-l lasa o clipa; mereu constiinta vietii care se stinge fara putinta de impotrivire, dar care mai dainuie; moartea care se apropia, cumplita si hada ? numai ea singura era realitatea, iar celelalte toate...minciuna. La ce bun sa mai tii socoteala zilelor, saptamanilor, ceasurilor ?"
Author: Leo Tolstoy

Minciuna Quotes Pictures

Quotes About Minciuna
Quotes About Minciuna
Quotes About Minciuna

Today's Quote

It's not written in the Constitution or anything else.... Congress, just out of the clear blue sky, said the airwaves belong to the people, which means, in essence, that it belongs to Congress."
Author: Adrian Cronauer

Famous Authors

Popular Topics