Top Oliva Quotes

Browse top 14 famous quotes and sayings about Oliva by most favorite authors.

Favorite Oliva Quotes

1. "Hänen kasvonsa olivat vakavat ja hymynsä arvokas, ja se joka vain näki millä tavoin hän käveli saattoi sanoa samoin kuin Elleviou kerran eräästä hovinaisesta: "Tuo nainen on varmasti joko ilotyttö tai herttuatar."
Author: Alexandre Dumas Fils
2. "Cuanto más poder se alcanza, más limitada es la ocasión de ejercerlo.Gaspar de Guzmán, conde de Olivares"
Author: Arturo Pérez Reverte
3. "El campode olivosse abre y se cierracomo un abanico.Sobre el olivarhay un cielo hundidoy una lluvia oscurade luceros fríos.Tiembla junco y penumbraa la orilla del río.Se riza el aire gris.Los olivos,están cargadosde gritos.Una bandadade pájaros cautivos,que mueven sus larguísimascolas en lo sombrío."
Author: Federico García Lorca
4. "Aimless extension of knowledge, however, which is what I think you really mean by the term curiosity, is merely inefficiency. I am designed to avoid inefficiency."-R. Daneel Olivaw"
Author: Isaac Asimov
5. "I was born into Bolivar's labyrinth, so I must believe in the hope of Rabelais' Great Perhaps."
Author: John Green
6. "She said, "It's not life or death, the labyrinth.""Um, okay. So what is it?""Suffering," she said. "Doing wrong and having wrong things happen to you. That's the problem. Bolivar was talking about the pain, not about the living or dying. How do you get out of the labyrinth of suffering?... Nothing's wrong. But there's always suffering, Pudge. Homework or malaria or having a boyfriend who lives far away when there's a good-looking boy lying next to you. Suffering is universal. It's the one thing Buddhists, Christians, and Muslims are all worried about."
Author: John Green
7. "He—that's Simon Bolivar—was shaken by the overwhelming revelation that the headlong race between his misfortunes and his dreams was at that moment reaching the finish line. The rest was darkness. Damn it," he sighed. "'How will I ever get out of this labyrinth!'"So what's the labyrinth?" I asked her."That's the mystery, isn't it? Is the labyrinth living or dying? Which is he trying to escape—the world or the end of it?"
Author: John Green
8. "Antonio José Bolivar ôta son dentier, le rangea dans son mouchoir et sans cesser de maudire le gringo, responsable de la tragédie, le maire, les chercheurs d'or, tous ceux qui souillaient la virginité de son Amazonie, il coupa une grosse branche d'un coup de machette, s'y appuya, et prit la direction d'El Idilio, de sa cabane et ses romans qui parlaient d'amour avec des mots si beaux que, parfois, ils lui faisaient oublier la barbarie des hommes."
Author: Luis Sepúlveda
9. "Notkolle painunut sohva, jolla he istuivat, suuri, korkea kirjoituspöytä ja äidin hauras, leikkauksilla koristettu tuoli sen edessä, hylly, jonka lokerot olivat vielä täynnä hänen hienolla käsialallaan kirjoitettuja papereita, kulunut matto - kaikki, kaikki oli samanlaista kuin ennen, vain Ellen puuttui, Ellen ja hänen vieno sitruunan ja rautayrtin tuoksunsa ja vinojen silmiensä hellä katse. Scarlett tunsi tuskan vihlaisevan sydäntään, niinkuin syvän haavan turruttamat hermot olisivat alkaneet jälleen elää. Hän ei saanut antaa niiden herätä nyt. Hänellä oli edessään koko loput elämäänsä, jolloin niitä saisi kivistää, mutta ei nyt!"
Author: Margaret Mitchell
10. "Levätessään siinä pää painettuna Mammyn rintaa vasten Scarlett hätkähti näitä kahta sanaa: raskas taakka. Nämä samat sanat olivat surisseet hänen aivoissaan yhtä mittaa koko iltapäivän. Nyt hän muisti koko laulun, ja se painoi hänen mielensä yhä murheellisemmaksi.Vielä muutaman päivän kun jaksamme taakkaa kantaa / tuosta viis vaikk'ei koskaan se kevenisikään! / Vielä muutaman päivän kun astumme maantien santaa -"Tuosta viis vaikk'ei koskaan se kevenisikään", sanat toistuivat hänen väsyneessä mielessään. Eikö hänen kuormansa milloinkaan keventyisi? Eikö kotiin Taraan tuleminen merkinnytkään suloista helpotusta, vaan yhä uusia taakkoja kannettavaksi?"
Author: Margaret Mitchell
11. "Hän näki kaiken edessään uusin silmin. Hän oli jättänyt tyttövuotensa taakseen jonnekin sen pitkän matkan varteen, jonka hän oli taivaltanut Taraan. Hän ei ollut enää taipuisaa savea, johon jokainen uusi kokemus painoi jälkensä. Savi oli kovettunut jonakin tuon mittaamattoman päivän hetkenä, jota oli kestänyt tuhannen vuotta. Tänä iltana häntä viimeisen kerran hoivattiin kuin lasta. Nyt hän oli nainen, ja nuoruus oli jäänyt hänen taakseen.Ei, hän ei voinut eikä tahtonut etsiä turvaa Ellenin eikä Geraldin sukulaisten luota. O'Harat eivät voineet elää armopaloista. O'Harat pitivät itse huolen omistaan. Hänen taakkansa oli hänen omansa ja hänen hartiansa olivat kyllin voimakkaat kantamaan sen. Hämmästymättä hän totesi, katsellen alas korkeuksistaan, että hänen hartiansa jaksaisivat nyt kantaa mitä tahansa, kun ne kerran olivat kantaneet pahimman, mitä hänelle saattoi tapahtua."
Author: Margaret Mitchell
12. "Toinenkin seikka kohotti hänet muita korkeammalle: hän oli laskenut pöydälle avoimen kirjan. Siinä ravintolassa ei kukaan toinen ollut koskaan laskenut pöydälle avointa kirjaa. Kirja oli Terezalle salaisen killan tunnus. Hän saattoi taistella ympärillään leviävää karkeuden maailmaa vastaan vain yhdellä aseella: kirjoilla, varsinkin romaaneilla, joita hän lainasi kaupunginkirjastosta. Hän oli lukenut paljon, Fieldingistä Thomas Manniin. Kirjat olivat hänen näennäispakonsa elämästä, joka ei tyydyttänyt häntä. Mutta niillä oli merkityksensä myös esineinä: hänestä oli hauskaa kulkea kadulla kirja kainalossa. Hän käytti kirjaa kuin edellisen vuosisadan keikari tyylikästä keppiä. Kirja erotti hänet muista."
Author: Milan Kundera
13. "Hän piirsi ensimmäisen hirviönhirviön leuat jäykät ja metallisetja niiden välissä kieli värähtelitätä hirviötä oli mahdollista soittaaHän piirsi toisen hirviönsen silmät ja suu olivat väärissä paikoissa,silmät kämmenissä ja suu rintakehässä.Oli mahdotonta auttaa sen silmätoikeille paikoilleen sillä se söi suuhunsa auttajan.Se oli torjuva. Hän piirsi kolmannen hirviönja hänen kynänsä pysähtyi.Hän nousi ja käveli puoliympyrän,sitten takaisin samaa reittiä,hän oli jaloillaan piirtänyt hirviön verkkokalvon.Niin suuri oli hirviön silmä.Hirviö oli omassa näkökentässäänja kaikkeus jäi sen näkökentän ulkopuolelleHän ahtoi kaikkeuden rakettiinsaja kiihdytti sen valon nopeuteenja siirtyi itse ajassa.Hän söi hirviön kämmeneltä.Hirviö söi hänen kämmeneltään."
Author: Pauliina Haasjoki
14. "We both know the limits of this relationship. It's understood. And as long as we're both comfortablewith that, nobody get's hurt. It's basic.'~Oliva, pg 374"
Author: Sarah Dessen

Oliva Quotes Pictures

Quotes About Oliva
Quotes About Oliva
Quotes About Oliva

Today's Quote

Our minds do unusual things sometimes, Tamara. When we're looking for things it takes it upon itself to go down its own route. All we can do is follow"
Author: Cecelia Ahern

Famous Authors

Popular Topics