Top Overleven Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Overleven by most favorite authors.

Favorite Overleven Quotes

1. "Voor iedereen die zich afvraagt of het mogelijk is de puberteit te overleven, is een bevestigend antwoord de enige geruststelling die ik kan geven."
Author: Rachel Klein
2. "Instinctief een baby redden, een zweem van geluk; een tijdje onder Rwandezen verkeren, de overlevenden, een zweem van verdriet; het idee van onze uiteindelijke anonimiteit, weer een zweem van verdriet; seksueel verlangen dat zonder complicaties in vervulling gaat, weer een zweem van geluk, en zo ging het maar door, terwijl de ene gedachte de andere opvolgde. Hoe banaal kwam de menselijke conditie me voor, dat we onderworpen waren aan de voortdurende worsteling om ons innerlijke leefklimaat onder controle te houden, alsof we een wolk waren die eeuwig en altijd in het rond werd geslingerd. Zoals te verwachten viel, nam mijn geest ook nota van dat inzicht en gaf het een plek: een zweem van verdriet."
Author: Teju Cole

Overleven Quotes Pictures

Quotes About Overleven
Quotes About Overleven

Today's Quote

Animals! the object of insatiable interest, examples of the riddle of life, created, as it were, to reveal the human being to man himself, displaying his richness and complexity in a thousand kaleidoscopic possibilities, each of them brought to some curious end, to some characteristic exuberance."
Author: Bruno Schulz

Famous Authors

Popular Topics