Top Personalitate Quotes

Browse top 3 famous quotes and sayings about Personalitate by most favorite authors.

Favorite Personalitate Quotes

1. "Dumnealui propune, ca o solutie finala a problemei, diviziunea omenirii în doua parti inegale. O a zecea parte capata libertatea personala si dreptul neîngradit asupra celorlalte noua zecimi ale omenirii. Aceste noua zecimi trebuie sa-si piarda personalitatea si sa se transforme într-o turma si printr-o supunere nelimitata sa atinga, pe calea unei regenerari succesive, o stare de inocenta primitiva, un fel de rai primitiv, desi vor trebui totusi sa lucreze. Masurile propuse de autor pentru deposedarea celor noua zecimi din omenire de libertatea vointei si pentru transformarea lor într-un fel de turma, pe calea reeducarii mai multor generatii, sunt absolut remarcabile, se bazeaza pe date naturale si sunt foarte logice."
Author: Fyodor Dostoyevsky
2. "Asadar, cine sunt eu? Cel din testele de personalitate? Dar ele nu fac decat sa ma decupeze in diapozitive subtiri. In momente diferite, dupa ele, am personalitati diferite. Interiorul nostru nu e insa un album de fotografii. Noi nu suntem obiecte, ci procese. Eu sunt, in cele din urma, cautarea mea de sine. Exist pentru ca ma caut pe mine insumi. Nu ma caut ca sa ma gasesc: faptul ca ma caut pe mine insumi este semnul ca deja m-am gasit."
Author: Mircea Cărtărescu
3. "Vad zilnic oameni care locuiesc în case minunate, în acele case vechi, de pe marginea bulevardelor sau din zonele tacute si aurii ale orasului, case adevarate, calde, cu personalitate, pe care le poti iubi ca pe femeia vietii tale. Cu ce le merita ei?"
Author: Mircea Cărtărescu

Personalitate Quotes Pictures

Quotes About Personalitate
Quotes About Personalitate
Quotes About Personalitate

Today's Quote

Having a little pee in your pants had to be better than being dinner for some redneck."
Author: Christopher Paul Curtis

Famous Authors

Popular Topics