Top Pogi Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Pogi by most favorite authors.

Favorite Pogi Quotes

1. "Tijekom mog lijecenja, kada sam doznao da samo cetiri posto oboljelih od raka gušterace živi pet godina, pala mi je na pamet fraza iz jednog filma o Zvjezdanim stazama, Khanov gnjev. U filmu se prikazuju kadeti Flote koji se na simulatoru suocavaju sa situacijom u kojoj bez obzira na njihove napore pogiba cjelokupna posada. Kada je Kirk bio kadet, reprogramirao je simulaciju jer »nije vjerovao u scenarij bez mogucnosti pobjede«.U kasnijim godinama neki od mojih profinjenih akademskih kolega s prezirom su gledali na moju opcinjenost Zvjezdanim stazama. Ali ja dobro znam koliko mi je to poslužilo. Nakon sto je Shatner doznao za moju dijagnozu, poslao mi je svoju fotografiju kao kapetana Kirka. Na njoj je pisalo: »Ne vjerujem u scenarij bez mogucnosti pobjede.«"
Author: Randy Pausch
2. "I sada znam i da sam glupan, i da sam zato u lancima, i da sam zato u karanteni. Jer glupost nije defekt - ona je bolest. Bolest neizlježiva ako je urodena. Izlijeciti se može samo onaj tko se njome zarazio. Defekt nije zarazan, i on se ne lijeci, nego ispravlja. Zato glupost ne valja praštati, pa ni sebi. Ucili su nas da izujemo cipelu ako šetamo sa hromim. Hromost je defekt, pa ni pred njom pametni ne žmire, nego rade plastiku i proteze. A biti obazriv prema glupanu, gore je nego skidati cipelu. To je kao da se iz solidarnosti grlimo s gubavcem, i gore još, jer glupost je pogibeljnija od mnogih strašnih bolesti - opasna je i zdravima."
Author: Slobodan Novak

Pogi Quotes Pictures

Quotes About Pogi
Quotes About Pogi

Today's Quote

Love is simple. You fall and that's it. You'll work the other stuff out. You just gotta let yourself fall and have faith that someone will be there to catch you."I didn't want to do any falling. Falling usually led to meeting a hard surface in an unpleasant way."
Author: Chelsea M. Cameron

Famous Authors

Popular Topics