Top Politika Quotes

Browse top 8 famous quotes and sayings about Politika by most favorite authors.

Favorite Politika Quotes

1. "A feminizmussal pontosan ugyanaz a probléma, mint a „politikai korrektséggel": egyfolytában úgy hajtogatják, hogy nem is tudják, mit jelent."
Author: Caitlin Moran
2. "Az a helyzet, hogy hinni akarunk. A diákok a klasszikusokban, a választópolgárok a képviseloikben, az országok az államférfiakban, ámde nem tudnak hinni bennük. Mert nagy a hangzavar, és a sok kusza, önellentmondó és meggondolatlan bírálat közt nem tudnak eligazodni. Az újságok esetében még rosszabb a helyzet. Bármely gazdag, reakciós párt, ha kelloképp áthatja a pénzügyi zsenialitásnak nevezett kapzsiság és bírvágy szelleme, bízvást szert tehet egy újságra, amely aztán lelki tápláléka lesz sok ezer fáradt és uzött embernek, akit annyira lefoglal az úgynevezett modern élet, hogy már csak eloemésztett eledel fogyasztására képes. A választó két rongyos centért politikai meggyozodést, eloítéletet és filozófiát vásárolhat magának."
Author: F. Scott Fitzgerald
3. "Naglalaho sa loob ng klase ang mga hadlang na itinatayo ng politika upang hatiin ang mga lahi, natutunaw wari sa alab ng kaalaman at kabataan."
Author: José Rizal
4. "Asiri uçlar, ardinda yasamin sona erdigi sinirlar demektir ve sanatta da politikada da, asiriliga duyulan tutku, ölüme duyulan örtük bir özlemdir aslinda."
Author: Milan Kundera
5. "Bir grup güçlendikçe, kendi çikarlarina hizmet edebilecek politikacilari ön plana çikarir."
Author: Noam Chomsky
6. "Jeigu žmogus priklijuotas prie stulpo, jis arba politikas, arba nusikaltelis. Dažniausiai abu viename"
Author: Sigitas Parulskis
7. "Iš savikritikos atsiranda religija ir menas, kritikuojant kitus — politika ir ekonomika."
Author: Sigitas Parulskis
8. "Argumentai, kad viska (pavyzdžiui, nuoguma) reikia suprasti tik metaforiškai, metonimiškai ar dar velniai žino kaip onomatopejiškai, man tokiais atvejais sukelia tik mauduli paausyje. Politikai neturi jokiu perkeltiniu prasmiu. Vienintele ju prasme — viešas parazitavimas ir manipuliavimas."
Author: Sigitas Parulskis

Politika Quotes Pictures

Quotes About Politika
Quotes About Politika
Quotes About Politika

Today's Quote

We do not pray for immortality, but only not to see our acts and all things stripped suddenly of all their meaning; for then it is the utter emptiness of everything reveals itself."
Author: Antoine De Saint Exupéry

Famous Authors

Popular Topics