Top Realitatea Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Realitatea by most favorite authors.

Favorite Realitatea Quotes

1. "Toti încearca sa mimeze, sa repete si sa recreeze realitatea ce le este proprie. Sfîrsim totdeauna prin a avea chipul adevarurilor noastre. Pentru un om care a întors spatele eternitatii intreaga existenta nu-i decît un mim urias sub masca absurdului."
Author: Albert Camus
2. "Ca era dimineata ori seara, vineri ori duminica ? ii era totuna; era la fel, aceeasi durere surda, chinuitoare, care nu-l lasa o clipa; mereu constiinta vietii care se stinge fara putinta de impotrivire, dar care mai dainuie; moartea care se apropia, cumplita si hada ? numai ea singura era realitatea, iar celelalte toate...minciuna. La ce bun sa mai tii socoteala zilelor, saptamanilor, ceasurilor ?"
Author: Leo Tolstoy
3. "Toate fericirile se sprijina pe iluzii. Adevarul nu face altceva decît sa sfîsie valul cu care se acopera ochii ce nu vor sa vada realitatea. Daca prin absurd cineva ar inventa ghicirea gîndurilor dupa vointa, oamenii, deveniti goi pe dinauntru, n-ar mai putea sa traiasca, s-ar macelari unul pe altul, barbat pe femeie, copil pe tata, fiica pe mama. S-ar declansa un carnagiu universal."
Author: Mihail Drumeş
4. "Tendintele autoritate ale conservatorismului trebuie corectate prin mituri ale libertatii, in vreme ce un simt conservator al ordinii trebuie sa tempereze tendintele liberalismului spre iresponsabilitate sociala. Revolutionarul nu este decat un critic nepregatit, care confunda mitul libertatii cu realitatea, la fel cum un copil confunda actrita cu o printesa de basm reala."
Author: Northrop Frye

Realitatea Quotes Pictures

Quotes About Realitatea
Quotes About Realitatea
Quotes About Realitatea

Today's Quote

The best models in the industry are the ones who feel comfortable on the set. If she doesn't feel comfortable, the images won't be beautiful."
Author: Anja Rubik

Famous Authors

Popular Topics