Top Sanjari Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Sanjari by most favorite authors.

Favorite Sanjari Quotes

1. "Svaka knjiga, svaki svezak koji vidiš, ima dušu. Dušu onoga koji ju je napisao i onih koji su je citali, proživjeli i uz nju sanjarili. Svaki put kada knjiga prijede iz ruke u ruku, svaki put kad netko pogledom preleti njezine stranice, njezin duh raste i snaži se."
Author: Carlos Ruiz Zafón
2. "Usamljenost rada misao, misao nezadovoljstvo, nezadovoljstvo pobunu. Ja sam bio daleko od misli na pobunu: samo sam lijeno sanjario."
Author: Meša Selimović
3. "Ne uzvisuj se prenisko. Skitaj u sopstvenom ritmu i u sopstvenom smeru kroz naprsle blizine. Stvarnost je kao odeca. Nije važno šta nosiš, nego kako ti stoji. Prekini sa oblacenjem, moda je sezonska umetnost. I budi dovoljno oprezan kad nešto glasno izgovaraš, sanjaru nad sanjarima. Govor je umetnost budnih."
Author: Miroslav Antić
4. "Treba se cuvati sanjarije koja se namece. Sanjarija nosi u sebi tajanstvenost i opojnost mirisa.Ona je katkada kao otrovna ideja koja se siri i prodire kao dim. Covek moze da otruje snovima isto onako kao i sa cvecem. Opojno divno i kobno samoubistvo.Rdjave misli su samoubistvo duse.U tome se i sastoji trovanje. Masta privlaci, pridobija lepim,mami,veze,a potom postajete njen saucesnik. Ona vas uortaci da zajednicki obmanjujete svest. Opcini vas,a potom vas pokvari. O mastanju se moze reci ono isto sto i o igri. Najpre bivas prevaren,a zatim i sam postajes varalica."
Author: Victor Hugo

Sanjari Quotes Pictures

Quotes About Sanjari
Quotes About Sanjari
Quotes About Sanjari

Today's Quote

When you're brown and Indian, you get offered a lot of doctor roles."
Author: Aasif Mandvi

Famous Authors

Popular Topics