Top Sjon Quotes

Browse top 10 famous quotes and sayings about Sjon by most favorite authors.

Favorite Sjon Quotes

1. "Dès l'enfance, je percevais l'écoulement des heures, indépendantes de tout référence, de tout acte et de tout événement, la disjonction du temps de ce qui n'était pas lui, son existence autonome, son statut particulier, son empire, sa tyrannie. Je me rappelle on ne peut plus clairement cet après-midi où, por la première fois, en face de l'univers vacant, je n'étais plus que fuite d'instants rebelles à remplir encore leur fonction propre. Le temps se décollait de l'être à mes dépens."
Author: Emil Cioran
2. "Vi blir født alene og dør alene. Det er bare å venne seg til det først som sist. Alenheten er grunnleggende i hele konstruksjonen. Den er så å si selve bærebjelken. Man kan leve sammen med andre, men sammen betyr som regel ved siden av. Og det er fint nok. Man lever side om side med andre og i heldige glimt lever man kanskje til og med sammen med dem. Man sitter i samme bil, spiser samme middag, feirer samme jul. Men det er noe annet å kjøre bil sammen, spise middag sammen eller feire jul sammen. Det er ytterligheter, To planeter."
Author: Erlend Loe
3. "På stasjonen sto det også en samling innfødte og beundret båtene. Særlig spekulerte de på hva det betydde at det sto "Nettie" i baugen på skipperens kano. Idet vi skulle gå, hadde en språkkyndig mann oversatt ordet til norsk og var begynt å bøye det som et uregelmessig verbum."
Author: Esau Kessler John
4. "Here's some more stuff we're going to need."1 pair coveralls1 extension ladder (30 foot)1 glass cutter1 artist's portfolio (large)1 water pistol1 bottle india ink1 portable trampoline (collapsible)1 bicycle w/basket4 pizza boxesJonah whistled. "I hope you've got some crazy evil-genius strategy, 'cause–straight up–I don't get it."
Author: Gordon Korman
5. "Madame Bovary"Konversasjonen var platt som et fortau. Der promenerte de mest banale av tanker, i hverdagsklær og uten å vekke følelser, latter eller drømmer."
Author: Gustave Flaubert
6. "Jeg har alltid sagt at du ikke legger tilstrekkelig vekt på bifigurene. En roman skal ligne en gate full av ukjente, hvor to-tre personer man kjenner til bunns, går forbi. Ikke flere. Se på andre forfattere, som Proust - de visste å gjøre bruk av bifigurene. De bruker dem for å ydmyke hovedpersonene og gjøre dem mindre. Det finnes ikke noe mer helsebringende i en roman enn å gi heltene en slik leksjon i ydmykhet. Tenk på de små bondekonene i Krig og fred, de som krysser veien foran vognen til fyrst Andrej og ler. De er de første som ser ham, han snakker til dem, rett inn i ørene deres, og dermed løfter leserens blikk seg, nå blir det bare ett eneste ansikt, en eneste sjel."
Author: Irène Némirovsky
7. "Internet byl taki. Przypominal troche konfesjonal, a rozmowy – rodzaj grupowej spowiedzi. Czasami bylo sie spowiednikiem, czasami spowiadanym. To czynila ta odleglosc i ta pewnosc, ze zawsze mozna wyciagnac wtyczke z gniazdka."
Author: Janusz Leon Wisniewski
8. "[Wergeland] slapp å bli en olding som satt og gjorde seg motbydelig for sine omgivelser ved sin elde. En gave var det til ham fra gudene, en nåde var det mot ham av gudene. Og heller ikke gled han nedover til den slappelse i sin produksjon som kanskje ville føre til en St. Olav eller en annen fin anerkjennelse, dertil ble han iallfall ikke gammel nok; nei han døde ung. ("Wergeland", tale på Henrik Wergelands hundreårsdag 17. juni 1908)"
Author: Knut Hamsun
9. "Vi er ikke annet enn tønner fulle av varme, halvråtne innvoller, og derfor har vi alltid vanskeligheter med følelsene våre. Å være forelsket er ingen kunst. Kunsten består i å unngå å gå i oppløsning. En lort har ingen ambisjoner i retning av å vokse og holde seg levende. På dette punktet er vi langt uheldigere stillet enn våre eksrementer. Ved å tviholde så frenetisk på kravet om å bestå i vår nåværende tilstand, utsetter vi oss selv for de utroligste pinsler."
Author: Louis Ferdinand Céline
10. "Knepet med å være epleselger hadde fungert bare én gang i hele hekseriets historie, så vidt hun visste, men det var en tradisjon."
Author: Terry Pratchett

Sjon Quotes Pictures

Quotes About Sjon
Quotes About Sjon
Quotes About Sjon

Today's Quote

We have to harden our hearts and think of the greater good.""The plan is, our exposure to her is supposed to purify us. But it seems more like her exposure to us is diminishing her."
Author: Bill Willingham

Famous Authors

Popular Topics