Top Soarta Quotes

Browse top 6 famous quotes and sayings about Soarta by most favorite authors.

Favorite Soarta Quotes

1. "Paris, 18 dec. 1957 Mama draga, Gîndurile mele merg spre voi toti în momentul acesta de nesfîrsita durere. Asa a voit soarta, ca sa nu pot revedea pe tata si sa nu pot fi alaturi de voi în clipele marii despartiri, întristarea mea ar fi insuportabila daca nu m-as gîndi ca pentru el e poate mai bine ca a scapat de amaraciunile vietii, de umilinte si de boli, precum si de toate suferintele morale de care îmi vorbea în fiece scrisoare. Scrieti-mi, pe data ce veti putea, cum s-a savîrsit din viata si daca a trecut prin mari dureri fizice. De asemenea, unde a fost înmormîntat."
Author: Emil Cioran
2. "...cate forte si talente dispar in Rusia, lipsite de libertate, comdamnate la o soarta grea!"
Author: Fyodor Dostoyevsky
3. "Duc în spate o soarta prea grea, pentru tineretea mea!"
Author: Jean Paul Sartre
4. "Spre deosebire de alte popoare asiatice, tailandezii nu cred în fantome si manifesta putin interes pentru soarta cadavrelor. Cele mai multe sunt duse direct la groapa comuna. Cum nu voi lasa instructiuni precise, la fel se va-ntâmpla si cu mine. Cineva, foarte departe, în Franta, va completa un act de deces, va bifa o casuta într-un formular de stare civila. Câtiva vânzatori ambulanti obisnuiti sa ma vada prin cartier vor clatina din cap. Camera mea va fi închiriata altui calator. Apoi ma vor uita, ma vor uita repede..."
Author: Michel Houellebecq
5. "Adesea se gindea la discursul rostit de Dubcek la posturile de radio dupa intoarcerea sa de la Moscova. Nu-si mai amintea nimic din spuselel lui, dar ii mai rasuna si acum in ureche vocea aceea tremuratoare. Se gindea la soarta lui : niste soldati straini l-au arestat in propria sa tara, pe el, seful unui stat suveran, l-au ridicat, l-au tinut sechestrat timp de patru zile, undeva in muntii Ucrainei, l-au facut sa inteleaga ca va fi impuscat, asa cum fusese impuscat, cu doisprezece ani in urma, precursorul sau maghiar Imre Nagy, apoi l-au transferat la Moscova, i s-a poruncit sa se imbaieze, sa se barbiereasca, sa se imbrace, sa-si puna cravata, l-au anuntat ca nu mai era destinat plutonului de executie, ca trebuia sa se considere in continuare seful statului, l-au asezat la o masa in fata cu Brejnev si l-au constrins sa negocieze."
Author: Milan Kundera
6. "Soarta e o pictorita care incearca - mereu cand vrea - culorile sperantei."
Author: Teodor Burnar

Soarta Quotes Pictures

Quotes About Soarta
Quotes About Soarta
Quotes About Soarta

Today's Quote

Bring it on, fur-ass!"
Author: Charlaine Harris

Famous Authors

Popular Topics