Top Speranta Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Speranta by most favorite authors.

Favorite Speranta Quotes

1. "In somn uiti drama vietii tale uiti complicatiile si obsesiile asa incat fiecare desteptare este un inceput nou de viata este o speranta noua. Viata pastreaza astfel o discontinuitate placuta care da impresia unei continue regenerari a unei renasteri permanente."
Author: Emil Cioran
2. "Viata fara sens este lipsita de speranta.Viata fara speranta este lipsita de crdinta.Odata ce descoperi modalitatea prin care poti sa te implici,vei gasi si sensul vietii tale,iar in consecinta vei fi umplut de speranta si credinta , ce te vor insoti spre viitorul tau."
Author: Nick Vujicic
3. "Oamenilor n-ai voie sa le vorbesti despre speranta daca doresti sa-i salvezi. Miroase a Paradis. Speranta ne-a pregatit doar sa inghitim mai bine cacealmaua."
Author: Octavian Paler
4. "O cuprinse in brate; parca nu auzise.- Eva, o sa-ti simt lipsa!- Atunci de ce pleci?Îl simti ca se duce departe, de unde poate venise adineauri.- Nu stiu; mi-e teama sa nu ma transform in copac. (Nu glumea, nici nu parea nebun.) Mi-e teama de limitarile spatiului. Trebuie sa plec repede, si mereu, sa ma apar!Nu-l intelegea si nici nu credea ca trebuie sa-l inteleaga. Isi pregatise si ultima miza:- Ia-ma cu tine!Nu-i raspunse; din departarile intunecate unde se chinuise ajungea iar la lumina, in mijlocul camerei. O privea si o adulmeca, mirat de ceea ce gasea iarasi nou in pielea curata, aurita de soare, care tremura sub degetele lui, arzându-l, cum ar fi fost incarcata de electricitate.Tacerea o facu sa spere; in inima incepeau sa i se lipeasca la loc firele rupte si nu indraznea sa spuna nimic, inainte de a simti ca sudura e trainica. Trebuie sa umble incet cu speranta ei, sa n-o destrame."
Author: Radu Tudoran

Speranta Quotes Pictures

Quotes About Speranta
Quotes About Speranta
Quotes About Speranta

Today's Quote

Sometimes your friends are your lovers, or have been at one time."
Author: Axl Rose

Famous Authors

Popular Topics