Top Sska Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Sska by most favorite authors.

Favorite Sska Quotes

1. "Golfa spelei ir savs skaists golfa terps, tenisistiem ir tenisa uzvalki; polo speletajiem, ritenbraucejiem, autosportistiem atkal savi; bet visskaistakie terpi ir kara speletajiem. Un kas ir jaukak, ka terptam mundieri ar zvaigznem un krustiem pie krutim triekt alvas zaldatinus…"
Author: Anšlavs Eglitis
2. "Hun stupte inn i bøkene, etterlignet hver bidige figur hun møtte der. Hun leste en historie om en jente som satt og leste i klesskapet mens hun spiste kjeks med sjokoladebiter i, og da gjorde hun det samme. Hun leste Nancy Drew og Hardyguttene og lette etter ledetråder overalt, skrev dem ned i Harriet spion-notisboka si, selv om hun aldri fikk noe mer ut av dem enn stadig tilbakevendende skuffelser. Hun prøvde å rømme og gjøre som millioner av barn i millioner av bøker, men hun og kofferten med bilde av en liten, gammeldags jente med kysehatt på, kom aldri lenger enn til rododendronbuskene før hun mistet motet."
Author: Eleanor Brown
3. "Ein Stehpult hatte ich auch hier, und in seinem dunklen Hohlraume war noch immer Zauber, Geheimnis und Schatzkammer, war noch immer Zuflucht vor der nüchternen Außenwelt in ein magisches Reich; nur waren es jetzt nicht mehr Schädel, Hasenpfote, ausgehölte Roßkastanien und Glasstücke, sondern in Heften und auf vielen losen Papieren meine Gedichte, Phantasien und Aufsätze."
Author: Hermann Hesse
4. "Et av mine yndlingssteder i palasset var det kjempestore biblioteket som inneholdt uvurderlige førsteutgaver skrevet av berømte forfattere verden over. Glasskapene der bøkene sto, var alltid låst, de var bare en imponerende prydgjenstand, enda en utsmykning, og jeg tvilte på at noen av bøkene noen gang var blitt tatt ned og lest i løpet av alle de årene de hadde stått der. Jeg pleide ofte å granske hyllene der, og fingrene mine klødde etter å ta frem en bok og holde i den. Jeg måtte nøye meg med de medtatte eksemplarene av Stormfulle høyder, Oliver Twist og Shakespeares Hamlet som den engelske privatlæreren hadde hatt med seg fra England. Gjennom de lange, fredelige ettermiddagene leste jeg dem om og om igjen."
Author: Lucinda Riley
5. "En gang forvandlet hun et gresskar til en kongelig karet, sa Dadda. (...) Det hjelper ingen å møte på ball og lukte som en pai. Og den affæren med glasskoen. Farlig etter min mening. Men det største hun noen gang gjorde, sa Dadda og ignorerte avbrytelsen, var å få et helt slott til å sove i hundre år til... Hun nølte. Kan ikke huske det. Dreide det seg om rosebusker, eller var det spinnerokker med i det der? Jeg tror det var en prinsesse som måtte fingre på... nei, det var en prins. Sånn var det. Fingre på en prins? sa Magrotte ille til mote. Nei... han måtte kysse henne."
Author: Terry Pratchett

Sska Quotes Pictures

Quotes About Sska
Quotes About Sska
Quotes About Sska

Today's Quote

What luck for rulers that men do not think."
Author: Adolf Hitler

Famous Authors

Popular Topics