Top Tajne Quotes

Browse top 8 famous quotes and sayings about Tajne by most favorite authors.

Favorite Tajne Quotes

1. "- Ha - zaciekawil sie Jaskier, który wlasnie zblizyl sie do nich. - Wiec to sa slynne tajne runy krasnoludów? Co glosi ten napis? - "Na pohybel skurwysynom!"
Author: Andrzej Sapkowski
2. "Citava se Barcelona prostirala meni pod nogama i želio sam vjerovati da ce mi kad otvorim te svoje nove prozore njezine ulice u sumrak šaputati na uho price i tajne kako bih ih uhvatio na papir i ispricao onima koji ih žele slušati."
Author: Carlos Ruiz Zafón
3. "Ne nismo mi bili ljubavnici. Nikad… Samo smo se ponekad malo gledali, kad nas nisu gledali. I to je sve… Oboje smo na lancicu nosili po polovinu davno polomljene tajne, ali nismo pokušavali da je sastavimo. Ko zna zašto, ta je tajna lebdelanad desetogodišnjim okeanom prošlog vremena, kao ukleta lada. Negde ovde, daleko. Negde tamo, blizu. Ni na nebu, ni na zemlji… Nismo mi bili ljubavnici. Nikad. Samo smo se ponekad u dugim nocima punog meseca malo tražili po talasnim dužinama ceznje. I to je sve…"
Author: Ðorde Balaševic
4. "Umiremo srazmerno broju rechi koje razbacujemo svuda oko sebe.oni koji govore nemaju tajni. a svi govorimo. izdajemo se, krchmimo dushu; svako se, kao dzhelat neizrecivog, upinje da unishti sve tajne, pochev od sopstvenih."
Author: Emil Cioran
5. "Nije skrivala bilo kakve uznemirujuce tajne; što god se moglo ljudski ubiti, ona bi ubila. Mogla je tako beskrajno poživjeti, jednako kao i mjesec, kao bilo koja mrtva planeta koja zraci hipnotickim sjajem, diže plimu strasti, nagoni svijet u ludilo, svojim magnetskim, metalnim zracima oduzima boju svim zemaljskim stvarima. Sijuci vlastitu smrt, prenosi na svakoga paklensku groznicu. U odvratnoj mirnoci svog sna obnovila je vlastitu magnetsku smrt u dodiru s hladnom magmom pustih planetarnih svjetova."
Author: Henry Miller
6. "U mraku vidim kako ti oci sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek." -"
Author: Ivo Andric
7. "Zato ne dam i zato necuZato moj odraz još vešto krijeistih osmeha tajne dalekeZato cu uvek biti sa tobomu dašku misli ili u snu"
Author: Miroslav Antić
8. "Sve do svog posljednjeg predavanja nikada nikome na Carnegie Mellonu, a to se odnosi i na profesore i na studente, nisam rekao da sam bio odbijen. Cega sam se bojao? Da nisam bio dovoljno pametan za njihovo društvo? Da me nece ozbiljno doživljavati?Zanimljivo je da postoje tajne koje poželite otkriti tek na kraju života.Morao sam odavno ispricati ovu pricu jer je njezina poruka sljedeca: ako nešto dovoljno jako želite, nikada nemojte odustati (i primite pomoc ako vam je nude)."
Author: Randy Pausch

Tajne Quotes Pictures

Quotes About Tajne
Quotes About Tajne
Quotes About Tajne

Today's Quote

She herself is a haunted house. She does not possess herself; her ancestors sometimes come and peer out of the windows of her eyes and that is very frightening. She has the mysterious solitude of ambiguous states; she hovers in a no-man's land between life and death, sleeping and waking."
Author: Angela Carter

Famous Authors

Popular Topics