Top Trylle Quotes

Browse top 2 famous quotes and sayings about Trylle by most favorite authors.

Favorite Trylle Quotes

1. "You married Elora?""Yes, briefly." Oren emphasized how fleeting it had been. "We were wed because we thought it would be a good way to combine our respective kingdoms. Vittra and Trylle have had their disagreements over the years, and we wanted to create peace. Unfortunately, your mother is the most impossible, irrational, horrible woman on the planet." He smiled at me. "Well, you know. You've met her."
Author: Amanda Hocking
2. "Jeg peker på mit navn at der står det og at jeg er den og den. De forstår intet, men de klapper mig og finder at jeg er i orden. Så er det en som går bort til disken og forlanger musik. Og straks begynder et orkestrion å gå. Dette er til ære for dig! tænker jeg, og jeg reiser mig og hilser i alle retninger. Som ved et trylleri begynder jeg å bli meget glad, jeg forlanger vin og vi blir rigtig mange til å drikke. Hehe, det rygtes i salen at jeg er kommet til Moskva, en mand blir hentet som kan fransk; men jeg syntes det gik bra på russisk også og jeg kan desuten ikke stort fransk, så manden er mig uvelkommen. Men vi skjæner ham også og later ham sætte sig ved siden av os."
Author: Knut Hamsun

Trylle Quotes Pictures

Quotes About Trylle
Quotes About Trylle

Today's Quote

Approach each new day as a new opportunity to be the person you aspire to be."
Author: Bill Courtney

Famous Authors

Popular Topics