Top Tytt Quotes

Browse top 11 famous quotes and sayings about Tytt by most favorite authors.

Favorite Tytt Quotes

1. "Hänen kasvonsa olivat vakavat ja hymynsä arvokas, ja se joka vain näki millä tavoin hän käveli saattoi sanoa samoin kuin Elleviou kerran eräästä hovinaisesta: "Tuo nainen on varmasti joko ilotyttö tai herttuatar."
Author: Alexandre Dumas Fils
2. "Sitä paitsi rakastan kettutyttöä, koska kukaan muu ei rakasta häntä. Hän on kokonaan minun. Ja rakastan kettutyttöä siksi, että hän on tyttö, vaikka hän olisi poika."
Author: Antti Nylén
3. "Nuori tyttö, mörkö, hirviö, taiteen murhaaja.Nuori tyttö niin kuin hän todellisuudessa on.Pieni hölmö ja pikku paskiainen; kertakaikkisen typeryyden ja kertakaikkisen turmeltuneisuuden sekoitus.Nuoressa tytössä on kaikki sakilaisen ja koulupojan viheliäiset piirteet."
Author: Charles Baudelaire
4. "Mikä ei ole aavistuksen verran epämuotoista vaikuttaa yhdentekevältä; - tästä seuraa että säännöttömyys, toisin sanoen odottamaton, yllätyksellinen ja hämmästyttävä ovat oleellinen ja tunnuspiirteinen osa kauneutta."
Author: Charles Baudelaire
5. "Meitä ihmisiä on maan päällä kahta lajia. Toiset tarvitsevat muita viihdyttämään ja virkistämään itseään, antamaan itselleen tekemistä; yksinäisyys uuvuttaa, riuduttaa ja masentaa heitä kuin nousu hirmuiselle jäätikölle tai kulkeminen autiomaan halki, ja toisia muut ihmiset päinvastoin väsyttävät, ikävystyttävät, vaivaavat ja kangistavat, mutta eristäytyminen tyynnyttää heitä ja täyttää heidät levollisuudella heidän saadessaan olla yksin omien ajatustensa ja oikkujensa kanssa."
Author: Guy De Maupassant
6. "Rouva Charlotte Phelanin opas aviomiehenmetsästykseen, sääntö numero yksi: pienikokoinen, sievä tyttö korostakoon viehätysvoimaansa meikillä ja hyvällä ryhdillä. Pitkä ja ruma omalla rahastolla."
Author: Kathryn Stockett
7. "Olipa kerran tyttö,joka tahtoi olla prinsessa.Pää 100% tylliä,kahvipakettikruunuja taukoamaton polotus:kerrokerrokuvastinkerro kuka, arvaa kuka!Herne patjan alla murenee tomuksi,mutta tyttö juoksee yöt metsiä, suuteleesammakoita ja sammakoilla kielivatsanpohjaan saakka.Kokonaisen kesän tyttö roikottoo palmikoita vintin ikkunasta,vaikka kylän pojat kivittävät ruudut rikki.Tulee kuhmu ja tulee haava,mutta prinsessaa ei tule.Salaatytölle kasvaa villieläinsilmät ja säikyt jalat.Silmissä villieläimet vaanivatsyli täynnä marmorikuuliaja jokaisessa kuulassa tyttö, jota ei kohta ole,sillä tyttöjen aika on nopea,tyttöjen aika on villieläimen säikyt jalat."
Author: Kristiina Wallin
8. "Poikien kasvoista voi jo lukea heidän tulevaisuutensa pankissa tai asianajotoimistossa kun taas tyttöjen naamasta paistaa puhdas kiiltävä typeryys jonka heidän äitinsä on siihen hangannut. (s. 42)"
Author: Kristina Carlson
9. "Hän näki kaiken edessään uusin silmin. Hän oli jättänyt tyttövuotensa taakseen jonnekin sen pitkän matkan varteen, jonka hän oli taivaltanut Taraan. Hän ei ollut enää taipuisaa savea, johon jokainen uusi kokemus painoi jälkensä. Savi oli kovettunut jonakin tuon mittaamattoman päivän hetkenä, jota oli kestänyt tuhannen vuotta. Tänä iltana häntä viimeisen kerran hoivattiin kuin lasta. Nyt hän oli nainen, ja nuoruus oli jäänyt hänen taakseen.Ei, hän ei voinut eikä tahtonut etsiä turvaa Ellenin eikä Geraldin sukulaisten luota. O'Harat eivät voineet elää armopaloista. O'Harat pitivät itse huolen omistaan. Hänen taakkansa oli hänen omansa ja hänen hartiansa olivat kyllin voimakkaat kantamaan sen. Hämmästymättä hän totesi, katsellen alas korkeuksistaan, että hänen hartiansa jaksaisivat nyt kantaa mitä tahansa, kun ne kerran olivat kantaneet pahimman, mitä hänelle saattoi tapahtua."
Author: Margaret Mitchell
10. "Sinä kaunis, sinä riemastuttava tyttö"
Author: Sappho
11. "Näyttäkää mulle tyytyväinen feministi niin mä näytän teille Jari Sillanpään tyttöystävän."
Author: Tony Halme

Tytt Quotes Pictures

Quotes About Tytt
Quotes About Tytt
Quotes About Tytt

Today's Quote

Success is taken by the man, who has made himself ready for its arrival."
Author: Chris Murray

Famous Authors

Popular Topics