Top Visuri Quotes

Browse top 4 famous quotes and sayings about Visuri by most favorite authors.

Favorite Visuri Quotes

1. "Am încercat într-o mare tacere si într-o mare singuratate, în mijlocul naturii, departe deoameni si aproape de mine, o senzatie de tumult nesfîrsit, în care lumea, ca un torentirezistibil, m-a napadit, a trecut prin mine asemenea unui fluid transparent si insesizabil.Închizînd ochii, întreaga lume pare ca s-a topit în creierul meu, prin care ea trece într-unelan torential, de un farmec indefinibil si de un avînt impetuos, curgînd apoi din mine înforme si înaltari de valuri, ca în visurile de înec de o groaza voluptuoasa. Am simtit atuncinu numai cum un om poate trai, în anumite clipe, toata esenta misterioasa a destinului uman,dar si cum în el se poate concentra universalitatea lumii, absorbita în extazurile singuratatii."
Author: Emil Cioran
2. "Ma transport în cer, pun aripi umerilor mei ?i parasesc pamântul, pentru ca sa ma dau cu totul umbrelor divine — visuri care ma poarta din lume-n lume ?i ma izbesc din gândire în gândire. Mor pentru pamânt, ca sa traiesc în cer."
Author: Mihai Eminescu
3. "Visuri nascute moarte."
Author: Mihail Drumeş
4. "Vezi tu , uneori Dumnezeu asteapta de la tine sa pui si tu umarul.Iti poti dori anumite lucruri.Poti visa.Poti spera.Dar trebuie sa si actionezi in directia acelor dorinte , visuri si sperante.Trebuie sa te intinzi dincolo de locul in care te afli ca sa poti ajunge acolo unde vrei sa fi."
Author: Nick Vujicic

Visuri Quotes Pictures

Quotes About Visuri
Quotes About Visuri
Quotes About Visuri

Today's Quote

That as long as we are being remembered, we remain alive."
Author: Carlos Ruiz Zafón

Famous Authors

Popular Topics