Top Yenge Quotes

Browse top 5 famous quotes and sayings about Yenge by most favorite authors.

Favorite Yenge Quotes

1. "Úgy látszik, az emberi természetben gyökerezik, hogy mindent elszenvedtetünk azzal, aki kész mindent elszenvedni igazi alázatosságból, gyengeségbol vagy közönybol. Avagy nem szeretjük-e mindnyájan kipróbálni eronket valakinek vagy valaminek a kárára?"
Author: Honoré De Balzac
2. "Camin öte tarafindan bana baktiklarini görmek için dönmem gerekli degil. Saskinlik ve tiksintiyle sirtimi gözlerler simdi; kendileri gibi bir kimse, bir insan oldugumu düsünüyorlardi, ama onlari aldattim ben. Bir adam görünüsünü ansizin kaybettim; bu insansal salondan bir yengecin kiçin kiçin disari çiktigini gördüler. Maskesi düsmüs yabanci kaçti artik, oyun devam ediyor. Ardimda bir yigin gözün ve korkuya kapilmis düsüncenin kaynayip durdugunu düsünmek canimi sikiyor.Sokagin öte yanina geçiyorum."
Author: Jean Paul Sartre
3. "Elértük azt az életszakaszt, mikor a tehetség lassan a felszínre tör, de már a gyengeségeink is megmutatkoznak, és egyre jobban kezdett látszani, milyen emberek is leszünk. Egyesek szépek, mások viccesek, megint mások félénkek. Egyesek okosak lesznek, mások még okosabbak. A ducik valószínuleg mindig is ducik maradnak. Akit most szeretnek, azt egész életében szeretni fogják. Legalábbis én így éreztem. És aggódtam, hogy a magány is így muködik. Talán belém van kódolva a magányosság. Talán évekig csak szunnyadt bennem, most viszont elkezdett elotörni."
Author: Karen Thompson Walker
4. "I think as a filmmaker one should make all kinds of films. It is not that one should make only one kind of film. I love to see romantic films; I loved watching 'Dilwale Dulhaniya Le Jayenge,' 'Kuch Kuch Hota Hai.' If I make such films, I will make it with my yardstick, according to my parameters."
Author: Madhur Bhandarkar
5. "És ez még semmi. Mindig akadnak olyanok, akik felvállalják, hogy megvédik Istent, mintha a Végso Valóság, a lét fenntartó kerete gyenge és tehetetlen volna. Ezek az emberek elmennek egy lepra torzította no mellett, aki pár fillérért koldul, elmennek a rongyokba öltözött, utcán lakó gyerekek mellett, és azt gondolják: „Hát igen, ez már csak így van." De ha felfigyelnek valami Isten elleni apró sérelemre, az már egészen más ügy. Az arcuk kivörösödik, mellkasuk zihál, dühös szavakat fröcskölnek. Felháborodásuk foka elképeszto. Elszántságuk félelmetes. Ezek az emberek nem ismerik fel, hogy az Istent belülrol kell védelmezni, nem kívülrol. Dühüket magukra kellene irányítaniuk. Mert a megmutatkozó gonosz a belso gonosz, akit kiengedtek. A fo harctér a jóért nem a nyilvános aréna területe, hanem minden szív kis tisztása. Közben az özvegyek és a hajléktalan gyerekek sorsa nagyon nehéz, tehát az álszenteknek inkább oket kellene oly buzgón védeniük, nem pedig Istent."
Author: Yann Martel

Yenge Quotes Pictures

Quotes About Yenge
Quotes About Yenge
Quotes About Yenge

Today's Quote

Always present yourself as a woman who expects to succeed."
Author: Barbara Taylor Bradford

Famous Authors

Popular Topics